Sniper17 Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Zdravím jde vám stahovat z ulož.to ??? mám tam Jak na to Peugeot 306 a od rána to nejde stáhnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parizov Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Jj, zkusil jsem a jde to. Moc tomu zase nerozumím, ale koukni do "Často kladené otázky " na úvodní stránce...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted August 23, 2016 Author Share Posted August 23, 2016 Jede mi to přes Freerapid downloader ale normálně přes účet ne záhadná to věc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parizov Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Já používám to pomalé stahování (zase tak moc pomalé mi nepřijde). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper17 Posted August 23, 2016 Author Share Posted August 23, 2016 Teď jsem zkusil pomalé a to mi jde ale jak dám stahování z účtu tak naběhne stránka že neexistuje,stažené už mám co jsem potřeboval tak asi na tom něco dělají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingSpade Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 před 2 hodinami, parizov napsal: Já používám to pomalé stahování (zase tak moc pomalé mi nepřijde). Když normálně stahuješ 10mb/s tak ti to pomalé příjde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts