Drtikoll Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Ahoj, umíte někdo nastavit u mobilního telefonu HTC M8s vlastní melodii na příchozí SMSku? Mě to prostě nejde :-( Díky za Vaše postřehy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Jak nejde? Jinak ve zprávách daš nastavení a tam nastavíš upozornění podle sebe. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 Ale asi napřed musí tu melodií umístit do složky vyzvánění. Jinak mi ji to nenabídne. Citovat
Drtikoll Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 Díky kluci za Vaše rady, ale prostě to nejde. Na kartě "Vyzváněcí tóny" a "připomenutí" je možnost " + " a přidám si libovolný tón. Ovšem karta "oznámení", což je právě nabídka tónů pro SMS tato možnost není. Vybírat si z nabídky tónů lze, ale pouze z předem nainstalovaných ... Melodii, kterou chci nastavit na příchozí SMS zajisté mám ve složce hudba. Myslel jsem, že jsem úplný vemeno, ale další 3 lidi, co to zkoušeli, odešli z křížkem po funuse ... Citovat
Drtikoll Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 Psal jsem i na podporu HTC. Po několika minutách náš chat dospěl k závěru, že zmíněný model telefonu nemají k dispozici a že mi tedy nemohou v danou chvíli pomoci... a už se nikdo neozval. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. srpen 2016 Odesláno 9. srpen 2016 (upraveno) Pak je ale vše v pořádku. Takto jednoduše přidat melodii nelze. Melodie se musí přesunout do správné složky, v případě SMS je to složka Notifications a v případě vyzvánění při volání je to složka Ringtones, alespoň v mém případě to tak funguje viz. také jak píše výše MotoMoto. Upraveno 9. srpen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Drtikoll Odesláno 9. srpen 2016 Autor Odesláno 9. srpen 2016 Óóóó .... velký dík minimaxi!!!!! jsem hold jitrnice :-) Po připojení tel k PC a přesunu melodie do zmíněné složky se stal zázrak a já jsem již spokojen! Ještě jednou velký dík!!! Citovat
Drtikoll Odesláno 10. srpen 2016 Autor Odesláno 10. srpen 2016 před 1 hodinou, MotoMoto napsal: Sem to říkal taky. Jo říkal, ale pro mě to musíš říkat, jako pro blbce hezky po lopatě :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.