Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale asi napřed musí tu melodií umístit do složky vyzvánění. Jinak mi ji to nenabídne. 

Odesláno

Díky kluci za Vaše rady, ale prostě to nejde. Na kartě "Vyzváněcí tóny" a "připomenutí" je možnost " + " a přidám si libovolný tón. Ovšem karta "oznámení", což je právě nabídka tónů pro SMS tato možnost není. Vybírat si z nabídky tónů lze, ale pouze z předem nainstalovaných ...  Melodii, kterou chci nastavit na příchozí SMS zajisté mám ve složce hudba.

Myslel jsem, že jsem úplný vemeno, ale další 3 lidi, co to zkoušeli, odešli z křížkem po funuse ...

Odesláno

Psal jsem i na podporu HTC. Po několika minutách náš chat dospěl k závěru, že zmíněný model telefonu nemají k dispozici a že mi tedy nemohou v danou chvíli pomoci... a už se nikdo neozval.

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Pak je ale vše v pořádku. Takto jednoduše přidat melodii nelze.

Melodie se musí přesunout do správné složky, v případě SMS je to složka Notifications a v případě vyzvánění při volání je to složka Ringtones, alespoň v mém případě to tak funguje :super viz. také jak píše výše MotoMoto.

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Óóóó .... velký dík minimaxi!!!!! jsem hold jitrnice :-)

Po připojení tel k PC a přesunu melodie do zmíněné složky se stal zázrak a já jsem již spokojen! Ještě jednou velký dík!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...