Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosím potřebuji radu. Vlastním P 406 2.1 TD Breeak, rv 1998, s čerpadlem Lucas:(.  V poslední době po vypnutí motoru, motor stále cca 4 vteřiny běží a pak chcípne. Po nastartování se někdy rozsvítí kontrolka diagnostiky čerpadla a svítí. Na Vagu se našel problém s vypnutím motoru, ale konkrétní závada kde hledat není, páč stará 406 :).. Má někdo zkušenost s tímhle problémem. Jak to vyřešit, kde hledat, jak opravit a vyplatí se to vůbec.  Tuším kde je zrada, ale vzhledem k tomu, že je tam čerpadlo  čerpadel zn. Lucas, tak  nevím, na bošárně bych chcípací cívku našel a opravil, tady opravdu nevím, kde hledat a zda to svépomocně vůbec jde. Pokavaď by někdo věděl písněte mi radu  sem a nebo na maila vavrina.jirka@seznam.cz, Díky Jirka V.     P.S. Omlouvám se adminům, pokavaď jsem  založil novou nit při již už existující, já ji nenašel. Jirka V.

Odesláno

Ahoj sice mam benzinaka ale mozna bych zkusil zmerit stavu ktera spina elektro magneticky ventil cerpadla co otvira a zavira naftu. Jak pri startu tak pri chcipnuti. Ventil by mohl byt pridreny nebo je na chvili slepene rele co dava impulzy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...