Jirka V Odesláno 6. srpen 2016 Odesláno 6. srpen 2016 Ahoj, prosím potřebuji radu. Vlastním P 406 2.1 TD Breeak, rv 1998, s čerpadlem Lucas:(. V poslední době po vypnutí motoru, motor stále cca 4 vteřiny běží a pak chcípne. Po nastartování se někdy rozsvítí kontrolka diagnostiky čerpadla a svítí. Na Vagu se našel problém s vypnutím motoru, ale konkrétní závada kde hledat není, páč stará 406 :).. Má někdo zkušenost s tímhle problémem. Jak to vyřešit, kde hledat, jak opravit a vyplatí se to vůbec. Tuším kde je zrada, ale vzhledem k tomu, že je tam čerpadlo čerpadel zn. Lucas, tak nevím, na bošárně bych chcípací cívku našel a opravil, tady opravdu nevím, kde hledat a zda to svépomocně vůbec jde. Pokavaď by někdo věděl písněte mi radu sem a nebo na maila vavrina.jirka@seznam.cz, Díky Jirka V. P.S. Omlouvám se adminům, pokavaď jsem založil novou nit při již už existující, já ji nenašel. Jirka V. Citovat
Jakubsabo Odesláno 6. srpen 2016 Odesláno 6. srpen 2016 Ahoj sice mam benzinaka ale mozna bych zkusil zmerit stavu ktera spina elektro magneticky ventil cerpadla co otvira a zavira naftu. Jak pri startu tak pri chcipnuti. Ventil by mohl byt pridreny nebo je na chvili slepene rele co dava impulzy Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2016 Odesláno 6. srpen 2016 Ahoj, je to sice už nějaký patek, co 2.1TD nemám. Tenkrát jsem měl možnost zaměnit Lucas EPIC za Bosche, ale to nechceš slyšet. Takže ti podchází stop ventil respektive jeho těsnění na bočním actuátoru (solenoid ventil) Hezký článek i s obrázkem je zde http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2011020001 Hodně štěstí Citovat
Jirka V Odesláno 7. srpen 2016 Autor Odesláno 7. srpen 2016 Ahoj , děkuji za radu, mrknu na to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.