Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jukni na toto sice to není česky ale snad tito pomůže já sem si taky volant přehodil sám. A u airbagu je to jen nasazený konektor s jištěním  je to ten žlutej kabel na videu

Upraveno uživatelem kemo
Odesláno

ten erbeg drži na těch hačcich co se musí propichnout dirkama na volantu jak je na videu pak erbeg povoli a opatrně ho posuneš abys neutrhnul kabeli a mohl odpojit klakson a kabel erbegu ale předtím odpoj baterku a až budeš povolovat šroup volantu tak ho nevytačej uplně jinak volant vyskočí .

Odesláno (upraveno)

ta matka musí cela ven jen se nesmí vytočit naraz protože aby volant nevyskočil a neutrhnul  kabely potom jí vytočíš celou a volant vyndáš já to taky tak dělal protože jeto napružený  .

Upraveno uživatelem kemo
Odesláno

Od volantech.cz to bylo za 1436 i včetně poštovného (odeslání tam jsem platil já). Výhodou je lepší provedení toho detailu u příček volantu - v tomto případě je přesně jako origo.

Jenom věnujte pozornost výběru kůže - základní je mírně vzorovaná (povrch podobně jako interiér auta), dříve byla hladká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...