ondra Odesláno 22. červenec 2016 Odesláno 22. červenec 2016 tak po dlouhé době malé oživení :-) Jak jste u Expertu na tom s maximální rychlostí? u 160koňové verze jsem prakticky zjistil, že na 170 km/h je nastaven omezovač... Motor by na to měl, převodovka taky - v těch 170 to točí cca 3300 otáček - ale elektronika zasáhne. Zkoušel jste to někdo odblokovat? Nebo jsou v peugeotu schopni to odbloknout? Nechci polemizovat, že u nás se má jezdit 130atd - předem díky. Citovat
honekr Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 Přiznám se, že s tímto typem auta nemám moc snahu poznávat jeho rychlostní limity. Mám 2.0HDi 163k Tepee (dlouhá verze), nejvíce jsem s ním jel 150km/h a v této rychlosti už krabicoidní tvar auta dával docela znát, že mu tato rychlost příliš nesedí. A nedokážu si představit, že bych se najednou musel něčemu v této rychlosti na cestě vyhnout - kotrmelce jsou pak naprostou jistotou :-( Citovat
FrantaCV Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 Kam máš tak naspěch? Do hrobu? Hlavně dělej tak, abys nevzal někoho s sebou. Těch 160 Hp je tam pro hmotnost nákladu nikoli pro rychlost. Takto aspiruješ do vlákna " Nehody jen pro silné žaludky ". Citovat
Milan+ Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 V 22. 7. 2016 at 8:46, alfonsak napsal: tak po dlouhé době malé oživení :-) Jak jste u Expertu na tom s maximální rychlostí? u 160koňové verze jsem prakticky zjistil, že na 170 km/h je nastaven omezovač... Motor by na to měl, převodovka taky - v těch 170 to točí cca 3300 otáček - ale elektronika zasáhne. Zkoušel jste to někdo odblokovat? Nebo jsou v peugeotu schopni to odbloknout? Nechci polemizovat, že u nás se má jezdit 130atd - předem díky. S timle autem,trošku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.