Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak po dlouhé době malé oživení :-)

Jak jste u Expertu na tom s maximální rychlostí? u 160koňové verze jsem prakticky zjistil, že na 170 km/h je nastaven omezovač... Motor by na to měl, převodovka taky - v těch 170 to točí cca 3300 otáček - ale elektronika zasáhne. Zkoušel jste to někdo odblokovat? Nebo jsou v peugeotu schopni to odbloknout?

Nechci polemizovat, že u nás se má jezdit 130atd - předem díky.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Přiznám se, že s tímto typem auta nemám moc snahu poznávat jeho rychlostní limity. Mám 2.0HDi 163k Tepee (dlouhá verze), nejvíce jsem s ním jel 150km/h a v této rychlosti už krabicoidní tvar auta dával docela znát, že mu tato rychlost příliš nesedí. A nedokážu si představit, že bych se najednou musel něčemu v této rychlosti na cestě vyhnout - kotrmelce jsou pak naprostou jistotou :-(

Odesláno

Kam máš tak naspěch? Do hrobu? Hlavně dělej tak, abys nevzal někoho s sebou. Těch 160 Hp je tam pro hmotnost nákladu nikoli pro rychlost. Takto aspiruješ do vlákna " Nehody jen pro silné žaludky ".:(

Odesláno
V 22. 7. 2016 at 8:46, alfonsak napsal:

tak po dlouhé době malé oživení :-)

Jak jste u Expertu na tom s maximální rychlostí? u 160koňové verze jsem prakticky zjistil, že na 170 km/h je nastaven omezovač... Motor by na to měl, převodovka taky - v těch 170 to točí cca 3300 otáček - ale elektronika zasáhne. Zkoušel jste to někdo odblokovat? Nebo jsou v peugeotu schopni to odbloknout?

Nechci polemizovat, že u nás se má jezdit 130atd - předem díky.

S timle autem,trošku  :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...