Berkoff Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Ahojda, vím že je to blbý a total off topic, ale pokud máte někdo čas, budem rádi za srdíčko (LIKE) na obrázku na instagramu. Mladá se dala na běhání se psem a chtěl bych ji nějak podpořit. Sbírá srdíčka (like) na této fotce: https://www.instagram.com/p/BHr7nouBIL1/?taken-by=sandywild_thebordercollie Pokud je to přes čáru, omlouvám se MATTESS00 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Borderkolii fandím, ale nevidím tam srdíčko ani Like. To se musím registrovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 tato informace uvedená u fotografie Ti nestačí? "Přihlaste se, pokud chcete dát To se mi líbí nebo přidat komentář." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 (edited) Jo ty myslíš Log in to like or comment. Je to tam bledě šedé (móda, aby to moc nebylo vidět), tak jsem to přehlédl. Já bych důležitou věc zdůraznil, a nikoli znevýraznil. Mám moc staromódní myšlení. Tak to ne, nebudu se přihlašovat, to nechám internetovým odborníkům. Mmch: Berkoff, zdůrazňuješ dvakrát, že máme dát srdíčko, tak jsem hledal srdíčko, případně aspoň tlačítko LIKE. Na nutnost logovat se jsi neupozornil (to bych se vykašlal rovnou). Edited July 13, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Já si rovnež dělat registraci nebudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Kluci díky, nenutím Vás, psal jsem to pro ty, co INSTAGRAM mají. Díky za snahu:) Jinak samozřejmě ano, je to pro ty, co tam mají registraci. Dělat ji kvůli jednomu LIKE nemá cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuci Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 máš to tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts