Hurdy Odesláno 25. červen 2016 Odesláno 25. červen 2016 Ahoj mám zájem koupit 5008 2.0hdi viz http://www.tipcars.com/peugeot-5008/peugeot-5008-5050113.html auto pěkné,ale výbava trochu malá máte někdo zkušenosti se základním audiem v tomto autě,bohužel s lepší výbavou v bílé barvě a podobné ceně nejsou,opravdu nevím zda do toho jít,nebo čekat.Díky za rady Citovat
Dodo1976 Odesláno 27. červen 2016 Odesláno 27. červen 2016 (upraveno) Počti si tady na fóru. U této verze a roku byly problémy se zadními tlumiči (vibrace). Všeobecně je lepší si počkat než brát hned první nabídku. Můžeš ale čekat i poměrně dlouho. Upraveno 27. červen 2016 uživatelem Dodo1976 Citovat
ceskolipak Odesláno 9. červenec 2016 Odesláno 9. červenec 2016 Taky jsem vybíral dlouho a čekal na rozumnou cenu .... Nakonec jsem koupil stejnou výbavu jako u tvého vyhlídnutého Peugeota jen jiná barva a rok 2010 ... Cena vozu byla 190000kč Citovat
Pacho69 Odesláno 11. červenec 2016 Odesláno 11. červenec 2016 Nejsem příznivce navigací v autě, takže mám základní výbavu. hudby z flash přehraje bez problémů, jen velké flashky dlouho načítá. Problémy jsou se řazením alb a skladeb, ani po více než 4letech provozu jsem nepochopil francouzskou "logiku" řazení skladeb a alb. Jinak repro hraje průměrně, žádná sláva. Rádio má slabší signál poté, co se snížily výkony vysílačů FM. Některá celoplošná rádia v poho, některá bohužel horší. Ve výbavě Active asi není bluetooth, kterým jsem nahradil naprosto pitomé řazení skladeb. Připojím telefon/tablet a hudba jede přes A2DP profil, akorát ovládání z rádia (a tedy i páčky pod volantem) je jiné a nefunguje na něm úplně všechno. U Active BT není, bude tam jen jack. ten funguje bez problémů, ale ovládáš jen z telefonu, z auta to nejde vůbec. Citovat
Kirbyova Odesláno 4. srpen 2016 Odesláno 4. srpen 2016 Zdravím všechny, mám stejný dotaz jako Hurdy. Dneska si děláme s manželem výlet za Prahu kouknout se na auto z Belgie, máte někdo zkušenosti s tímto dovozem? Je to přímo Peugeot dovoz, takže se moc šmelařiny nebojím, takže mě spíš zajímá jestli se mám na něco konkrétně zaměřit. Nebo by byl někdo z Mělníka kdo by měl chuť a čas auto po obědě s námi prohlídnout?:) Víc očí víc vidí:) Přidávám fotky. Díky moc za případné komentáře:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.