Návštěvník Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Zdravim vas. Tak mam po radosti. Vracim se domu po vymene spojky a setrvacniku asi 50km. 5km před cilem mi vypnul tempomat a auto nechtělo jet. Nakonec jsem to dojel a citim smrad. Otevrel jsem kapotu a od motoru sel dym. No a co ted. Prosim poradte. Citovat
OK406 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Nejlepší je kontaktovat a nebo zajet zpět, kde byla provedena výměna spojky + setrvačníku = reklamace. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 (upraveno) Je mozne ze je to tou vymenou? I po vymene spojky a setrvacniku se muze stat tohle? Nikde nic nesviti, zadna kontrolka. Pod autem jsem nasel par kapek oleje. Dal jsem pod to papir. Tak kapky jsou jen 2. Otazka je jak to dostat do toho servisu. Jestli to zvladne 50km nebo se muze auto vy... uplne. Upraveno 8. červen 2016 uživatelem Rocles Citovat
Návštěvník Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 (upraveno) Nedalo mi to a jel jsem to projet. Start ok, Rozjezd ok, pak do kopce a nechtělo to jet. Otacky dobre ale nejelo to. Mel jsem pocit ze se nedostanu na vic jak 50km/h Upraveno 8. červen 2016 uživatelem Rocles Citovat
MilanF1 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Je-li olej převodový, je to jednoznačně na reklamaci. Jinak se může pokazit něco jiného, s čím ten servis nemusí mít nic společného. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 (upraveno) S autem jsem jezdil každý den. Start - cil a zadny problém. Ted po te vymene auto skoro nejede. Olej v převodovce taky měnili. Co ted. Dojet tam musim a odtah drahy. Vydrzi to tech 50km.Volal jsem jim a rekli mi ze mam normalne prijet. Ze se hned na to podivaji. První co me napadlo když se to stalo bylo turbo. Ale olej to nezere, zezadu mi kour nejde a v aute nemam zadnou hlasku o poruse. Tak nevim. Na internetu jsem něco precetl a ono to vypada ze tu spojku s tim setrvačníkem udelali spatne. Momentalne mam hlavu jak kolo stesti. Upraveno 8. červen 2016 uživatelem Rocles Citovat
Návštěvník Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Ahoj tak problém vyreseny. Udajne nejaka vypadla nebo utrzena hadička. Auto po vymene spojky a setrvacniku je fakt jiné. Nejenom ze ty rozjezdy jsou nekde jinde ale konecne neslysim od motoru ruzne pazvuky. parada. tak snad jsem to nezakriknul. Citovat
OK406 Odesláno 9. červen 2016 Odesláno 9. červen 2016 Takže úspěšně vyřešeno? O jakou ,,hadičku" by se mělo jednat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.