Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Je to z tvrdeho drotu, lava strana je vyhnuta dohora, takze je mozne ze som na tom mohol dostat aj defekt. Parkujem vo dvore Fabiu I combi, 2004 a nas Peugeot 206, r.2004, 2.0Hdi, kratky (nedavno som menil koncovy diel vyfuku a rozvodovy remen+kladky a vodnu pumpu), myslite ze to moze byt z auta? Vyzera to ako nejaka spona, poistka niecoho a mozno to ani z auta nie je, no ja netusim, co to moze byt. Dakujem za Vase odpovede. Zartovne prispevky netreba.

co_to_je.jpg

Upraveno uživatelem Usiak;
Odesláno

jak je to veliký..? :) mi to připomíná jako perko co drží žárovku... ale jestli to má víc jak 5, 6 cm, tak ne e......

Odesláno

Fuha...tak to moze byt dost vazny problem s brzdenim. Teraz som si spomenul, ze mame v dome dochodcu, ktory si kupil nove Suzuki Swift - to by vysvetlovalo, ze drot vyzera ako novy. Nase auta su ovela starsie, takto novo by to nevyzeralo.

Odesláno

Ja ti presne reknu co to je. Je to spona co drzi bovden od zadni brzdy a nejpravdepodobneji je to z te Fabie. Je to chyceny v podbehu a druhym koncem zahaknuty za ten bovden.

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Odesláno

Doctor Who, dakujem. Som kludnejsi. Len mi bolo divne, ze je to take zachovale (skoro ako nove). Fabia je r. 2004, zospodu vsetko hrdzave, lebo parkuje v mokrej, nevetranej garazi (zateka strecha a urad to nemieni riesit).

Odesláno

Dano406: Z cudzieho krv netecie...je to statny majetok aj auto aj garaz. Prehnana aktivita sa nam uz parkrat vypomstila. Ale zas Fabci 1.2 HTP sluzi ku cti, ze je r.2004 a po 120tis km odisla baterka Akuma minuly mesiac. Vydrzala 12 rokov. Raz doliata asi pred 6 rokmi. Cest jej pamiatke. Skratol prvy clanok zlava.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...