Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nějak se chci jen zeptat.Byl jsem dneska tak trochu na procházce a vlezl jsem se podivat co maji novýho tady u nás v autobazaru.Skoro nic,jen 307SW panorama,myslim rok 2006,207SW asi rok 2008 a už docela dlouho tam stojí 308mička,krásná červená 2007 1,6,moc se mi líbí,tak jí sem tam chodim očumovat :D ,dneska když jsem jí tak prohlížel,tak mi připadala,že je o něco kratší než 307ma a kufr mi připadal taky menší.Zdálo se mi to jen,nebo je opravdu prostor menší a kufr menší,máte někdo přehled? Nechci kupovat,ale je pěkná a myslim že za ní chtěji trochu víc,že by se sehnala levněji  

http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/308/16781652

post-7148-0-28768300-1465138978_thumb.jp

Odesláno (upraveno)

Při prohlížení 308 jsem měl taky ten dojem. Ale rozměry neznám, když tak si vygoogli vnitřní rozměry obou a porovnej.

"Sehnala levněji" - hlavně aby byla pravdivá, tedy kilometry, a hezky zachovalá. Nízké ceny někdy napovídají, že sám prodejce ví, co tam provedl a podvědomě snižuje cenu.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)

Děkuji Oldovi,strýčka googleho nápověda mě nenapadla :super

Tak jsem googlil a vygooglil jsem ,docela mě rozdíly překvapily :), rozdíly jsou minimální a překvapivě vede 308ma,přitom to od pohledu rozměrově vypadá obráceně :) 

venkovní rozměry

307 = d/š/v = 4202/1746/1512 mm

308 = d/š/v = 4276/1815/1498 mm

rozdíl je 308=  +74/  +69/  -14 mm 

Upraveno uživatelem vendelinek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...