punkac Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 Jede vám teamviewer? Nějak jsem jej potřeboval po delší době spustit a mrknout na vzdálený komp a služba je dostupná jen v lokální síti narazil jsem na tohle https://www.reddit.com/r/technology/comments/4m7ay6/teamviewer_has_been_hacked_they_are_denying/ pro jistotu jsem jej odinstaloval, ale možná to moc hrotím Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 zapnuti funguje - chtelo by to skusit se pripojit jenze moje "kontakty" jsou momentalne off-line (v anglii na svatbe sestry) Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 Jj vcera me to taky zlobilo, jak z pc tak v mobilu, a dnes uz ok, vcera to furt hlasilo chybu pripojeni a odkazovalo me to na nastaveni proxy, jako spravny neajtak jsem se na to vykak a vypnul. Dnes uz v poho maka. Citovat
ferinko2 Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 Na SK v pohode,práve som pripojený na PC v práci. Citovat
punkac Odesláno 2. červen 2016 Autor Odesláno 2. červen 2016 díky za reakce, vše jsem jako neajťák ze strachu odinstalil a zkusím to tudíž až v pondělí. Dřív se k tomu nedostanu Citovat
HonzaRez Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 http://www.root.cz/zpravicky/servery-teamviewer-byly-nedostupne-uzivatele-si-stezuji-ze-byli-napadeni/ Takže pozor. Není třeba dodávat, které "systémy" a jejich uživatelé jsou v nebezpečí... punkac ohodnotil 1 Citovat
punkac Odesláno 3. červen 2016 Autor Odesláno 3. červen 2016 http://www.root.cz/zpravicky/servery-teamviewer-byly-nedostupne-uzivatele-si-stezuji-ze-byli-napadeni/ Takže pozor. Není třeba dodávat, které "systémy" a jejich uživatelé jsou v nebezpečí... Též by mě zajímalo "které" Jestli ono toto zvolání do prázdna nebude od někoho, kdo jede na HulBuntu nebo jiné derivaci systému, jehož uživatelé nemají nic jiného na práci než trolit v diskuzích a vyvolávat flameware, že? Citovat
Almanil Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 Já se na jednu instalaci Ubuntu chystám zítra a nemyslím si, že bych stále jen trollil. A podle mě ten útok nemá nic společného se systémem u uživatelů, protože se dle vašeho jednalo o DDoS útok. A to, že se někomu zmocnili útočníci počítače bude mít důvod spíš v síle jejich zabezpečení. A souvislosti mezi těmito akcemi může být odvedení pozornosti. Citovat
punkac Odesláno 5. červen 2016 Autor Odesláno 5. červen 2016 Almanile, to taky nepatřilo tobě. Ať si každej pán jede na takovým systému, jaký sám uzná za vhodný. Jen jsem alergickej na prázdná zvolání typu " A kteřípak uživatelé budou mít nejvíce problémů?" Osobně si myslím, že ten komu to patří, smrdí na živě od rána do večera a když tam někdo položí dotaz, tak nenapíše radu typu:"heleď udělej to a to a ono to půjde fungovat". Ale napíše:"co chceš hňupe, nepoužívej blbej systém." Doufám, že mi rozumíš, jak jsem to myslel Citovat
HonzaRez Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 Tak já to mám jako takovou úchylku, každý máme něco. Razím heslo "I kdyby se jen jeden jediný uživatel zamyslel, tak má cenu". Jo a Blbuntu určitě ne... A pokud ten útok neměl nic společného s výpadky služeb, jak tu psali uživatelé výše, tak už radši mlčím a jdu si spustit textovou Konzoli... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.