Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj vcera me to taky zlobilo, jak z pc tak v mobilu, a dnes uz ok, vcera to furt hlasilo chybu pripojeni a odkazovalo me to na nastaveni proxy, jako spravny neajtak jsem se na to vykak a vypnul. Dnes uz v poho maka.

Odesláno

díky za reakce, vše jsem jako neajťák ze strachu odinstalil a zkusím to tudíž až v pondělí. Dřív se k tomu nedostanu :D

Odesláno

http://www.root.cz/zpravicky/servery-teamviewer-byly-nedostupne-uzivatele-si-stezuji-ze-byli-napadeni/

Takže pozor. Není třeba dodávat, které "systémy" a jejich uživatelé jsou v nebezpečí...

Též by mě zajímalo "které"

Jestli ono toto zvolání do prázdna nebude od někoho, kdo jede na HulBuntu nebo jiné derivaci systému, jehož uživatelé nemají nic jiného na práci než trolit v diskuzích a vyvolávat flameware, že?

Odesláno

Já se na jednu instalaci Ubuntu chystám zítra a nemyslím si, že bych stále jen trollil.

A podle mě ten útok nemá nic společného se systémem u uživatelů, protože se dle vašeho jednalo o DDoS útok. A to, že se někomu zmocnili útočníci počítače bude mít důvod spíš v síle jejich zabezpečení. A souvislosti mezi těmito akcemi může být odvedení pozornosti.

Odesláno

Almanile, to taky nepatřilo tobě. Ať si každej pán jede na takovým systému, jaký sám uzná za vhodný. Jen jsem alergickej na  prázdná zvolání typu " A kteřípak uživatelé budou mít nejvíce problémů?"

Osobně si myslím, že ten komu to patří, smrdí na živě od rána do večera a když tam někdo položí dotaz, tak nenapíše radu typu:"heleď udělej to a to a ono to půjde fungovat". Ale napíše:"co chceš hňupe, nepoužívej blbej systém."

Doufám, že mi rozumíš, jak jsem to myslel :)

Odesláno

Tak já to mám jako takovou úchylku, každý máme něco. Razím heslo "I kdyby se jen jeden jediný uživatel zamyslel, tak má cenu". Jo a Blbuntu určitě ne...

A pokud ten útok neměl nic společného s výpadky služeb, jak tu psali uživatelé výše, tak už radši mlčím a jdu si spustit textovou Konzoli...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...