HonzaC2 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Ahoj, mám takovou vec, možná je to normální, ale mně se zdá, že by to tak být němělo. Ještě podotknu, že auto normálně jezdí, dignostika žádnou chybu nehlásí. Je to motor 9HZ - 1,6hdi. Takže jde o regulaci turba. Když stojím na místě, motor bezi a přidávám plyn, zvysuji se otacky motoru a po čase se pohne ramínko regulace turba (sníží se podtlak a ramínko se povysune), kdyz uberu, ramniko se zase zasune zpatky - jenze po tom co klesnou otacky motoru to raminko zmeho pohledu vykona jeste jeden necekany pohyb. Po tom co se zasune tak rychle se jeste jednou vysune a zase zasune a to v delsi draze nez bylo predtim vysunute. Je to v poradku? Ja myslel, ze by se jen melo zasunout a konec. Hodil bych tu video, ale je to z kamery a ma to format MTS a ja to neumi dostat do nejakeho normalniho formatu jako AVI nebo MPEG. Jinak pardon za textovy popis. Co jsem se dival na youtube, tak kdyz uz tam ta banka podtlakove regulace byla vide, tak se to chvalo, jako bych ocekaval ja, pustim plyn, regulace se stahne a hotovo. Zadny kung-fu chvat nakonec jako u mne. Citovat
MJSytic Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Já tomu vůbec nerozumím, ale myslím, že tě postihnul syndrom funkčního auta To se občas majitelům francouzských značek stává. Všude slyší, jak se ti frantíci sypou a když oni jezdí bez problémů, tak pod tlakem okolí hledají chyby i tam, kde nejsou Citovat
HonzaC2 Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 Tenhle syndrom mam az od te doby co mam 1,6 hdi. Do te doby to bylo v pohode Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.