fidooblack Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Zdravím, chci se zeptat, mám problém, celkem velký. Pokaždé když jedu ráno do školy auto začne hodně blbnout, rádio hraje sekaně (vypíná se a zapíná), přední světla za jízdy lehce problikávaji a dneska se mi z ničeho nic rozsvítila kontrolka Airbagu. Tyto problémy mám jen když je venku hnusně a hlavně vlhkon a zima. Má někdo stejný problém a popřípadě mi poradit jak se s tím vypořádat? Mám strach že je špatná řidicí jednotka, při nejlepším pojistky. Děkuji předem za odpovědi. Citovat
MJSytic Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 Prostě ukostření. Zkontroluj kostřící body v autě. Jinak takovouhle diskotéku dělala 308, když byla KO baterie. Ale když ti to dělá jen, když je vlhko, tak budou spíš někde "bludné proudy" způsobené vlhkostí. Budeš muset hledat Citovat
Veverka Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 (upraveno) No když vypadává vlastně všechno, tak může být problém jednoduše v tom, že zlobí nějaké ukostření (nebo prežvejkaný drát ve svazku). Chtěl jsem jenom říct, že to nemusí být hned nějaká řídicí jednotka (=elektronika), ale elektrika jako taková. Těch pojistek by v tvém případě asi muselo blbnout víc, ale kdyby byly odpálené, tak to logicky nepůjde vůbec Ale nejsem technik ani mechanik, v autech se nehrabu, jen uvažuju nahlas Upraveno 18. květen 2016 uživatelem Veverka Citovat
fidooblack Odesláno 18. květen 2016 Autor Odesláno 18. květen 2016 Zkusím prohledat, díky za rady Citovat
Tony Stark Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 Zacal bych zmerenim baterky zda drzi napeti jake ma. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.