Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chci se zeptat, mám problém, celkem velký. Pokaždé když jedu ráno do školy auto začne hodně blbnout, rádio hraje sekaně (vypíná se a zapíná), přední světla za jízdy lehce problikávaji a dneska se mi z ničeho nic rozsvítila kontrolka Airbagu. Tyto problémy mám jen když je venku hnusně a hlavně vlhkon a zima. Má někdo stejný problém a popřípadě mi poradit jak se s tím vypořádat? Mám strach že je špatná řidicí jednotka, při nejlepším pojistky. Děkuji předem za odpovědi.

Odesláno

Prostě ukostření. Zkontroluj kostřící body v autě. Jinak takovouhle diskotéku dělala 308, když byla KO baterie. Ale když ti to dělá jen, když je vlhko, tak budou spíš někde "bludné proudy" způsobené vlhkostí. Budeš muset hledat :myslim

Odesláno (upraveno)

No když vypadává vlastně všechno, tak může být problém jednoduše v tom, že zlobí nějaké ukostření (nebo prežvejkaný drát ve svazku). Chtěl jsem jenom říct, že to nemusí být hned nějaká řídicí jednotka (=elektronika), ale elektrika jako taková. Těch pojistek by v tvém případě asi muselo blbnout víc, ale kdyby byly odpálené, tak to logicky nepůjde vůbec :myslim Ale nejsem technik ani mechanik, v autech se nehrabu, jen uvažuju nahlas ;)

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...