Tomas405 Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Ahoj, doma řeším problém s repro u počítače. Když jsem se na víkend vrátil domů, tak na mne čekalo nemilé překvapení. Nejdou mi pravé stolní repráky u počítače. Bohužel nehraje ani pravý v monitoru. Pokusil jsem se to napojit na rádio a bohužel nic. Budou odkouřený? nebo by to mohlo být něčím jiným? Citovat
FrantaCV Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Nepíšeš nic o PC ( zvukovka na bordu nebo nějaká do slotu ) Pokud máš po ruce sluchátka např od mobilu s 3,5-kou jackem, zapoj ho do zeleného výstupu a uvidíš. Hraje/nehraje? Pokud ANO, tak šly do kopru repráky, pokud NE, šla do kopru zvukovka a bohužel, mohla s sebou vzít i ty repráky. Citovat
Tomas405 Odesláno 17. květen 2016 Autor Odesláno 17. květen 2016 Je to HP Compaq 500B. Zvukovka je integrovaná na základní desce. Když jsem tam dal sluchátka, tak to šlo do obou. Repro bohužel jen levá strana. Citovat
P607Olda Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Zkus repro připojit ke svému mobilnímu telefonu. Citovat
P607Olda Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Tak, rozborka. Buďto bude přelomený kablík u konektoru, nebo u repráku. Anebo to někomu spadlo. Takže identifikuj co nejužší okruh závady, rozšroubuj repráky, podívej dovnitř, měř ohmy, případně jednotlivé repráky připoj ke zdroji zvuku (telefon?) jednotlivě. Citovat
Tomas405 Odesláno 17. květen 2016 Autor Odesláno 17. květen 2016 Bohužel rozborku udělám až o víkendu. Za chvilku odjíždím do práce. Díky za rady, pak napíšu jak jsem dopadl. Každopádně mi připadne divný, že kabel k repro na stole a kabel do monitoru jsou špatné. Ale i takhle nepochopitelné náhody se dějí. Citovat
P607Olda Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Takové opravy chtějí mít možnost mít vyzkoušené prvky, např. konektor s kablíkem, který je 100% OK a pomocí něj přivedeš signál (z telefonu) přímo na svorky repráku (skříňku rozeber), pak do jeho konektoru atd., až zjistíš, kudy to neprochází. Už mě doma čekají nefunkční sluchátka od strejdy, budu dělat totéž... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.