D3jv1d3k Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Zdravím všechny, mam takový problém s Peugeot 406 coupe po jízdě ve 110 na 5ku jsem zařadil 4ku a hrozná rána auto jelo dál ale když jsem pak zastavil auto se klepalo a jede na 3 válce vyměnil jsem svíčky a furt je to stejný a děje se to i při startování že se spouštěj jenom 3 válce vůbec nevím co s tím jestli jsou to vstřiky nebo rozdělovač chci to nějak zkusit opravit než pojedu do servisu nevíte někdo co s tím muže být ? díky :-) Citovat
P607Olda Odesláno 17. květen 2016 Odesláno 17. květen 2016 Asi ti skočily rozvody, potkal se motor. Nepíšeš, jaký motor máš. Obecně je levnější koupit motor z vrakáče, než opravovat tento zničený. Jen dej pozor, aby byl přesně stejný typ. Případně kup od někoho známého, např. tady na klubu. Citovat
D3jv1d3k Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 Na to jsem zapomel je to 2.0 benzín a klepaly uz trochu ventili ale auto mi jezdi normalne dál ale dik za radu tahle moznost me nenapadla ja myslel ze to bude rozdelovac nebo spalenej ventil takovyhle problem sem s autama nikdy nemel tak se v tom moc nevyznam Citovat
krtek 2 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 v tom aute urcite rozdelovac nemas ,zapalovanie je elektronicke Citovat
D3jv1d3k Odesláno 19. květen 2016 Autor Odesláno 19. květen 2016 Aha takze jestli je to potkany motor kolik by tak stala oprava ? Ja mam moznost si vzit motor od znamyho s coupéčka ale je to 2,2 benzin to je vetsi obsah a nevim jestli tam pujde to by se asi muselo predelavat :/ Citovat
krtek 2 Odesláno 19. květen 2016 Odesláno 19. květen 2016 asi urcite , tejto variante sa vyhni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.