Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Připojení kamery na vnitřní osvětlení Peugeot 307

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

mám to napojené na ty konektory vlevo ( z pohledu světla jak je v autě) ;) všechno funguje jak má [emoji14] asi jinej oddíl ;):D

edit: máte štěstí sedím zrovna v autě a čekám až se někdo vzbudí

sent from Tapatalk

post-21598-0-38462900-1465736481_thumb.j

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

No to potom jo Gabi ale já jsem nechal funkční všechny žárovky.....a jak jsem to píchnul k tý žárovce tak to přestalo nabíjet....nějaká asi ochrana...

Odesláno (upraveno)

koukám že to máš přímo přes fastony ... jak široké tam pasujou? nemusel bych pak shánět origo konektor....

Upraveno uživatelem WoMec
Odesláno

jenze to neni k zarovce pripojeny

ten konektor je puvodne urceny pro podsviceni ´kosmetickych zrcatek

takze 12V tam proste byt musi

souhlas,všechno svítí jak má ;)

sent from Tapatalk

Odesláno

koukám že to máš přímo přes fastony ... jak široké tam pasujou? nemusel bych pak shánět origo konektor....

pasují tam originál z Peugeotu ;):D které jsem nesehnal . . . koupil jsem nějaké malé a teď fakt nevím,jestli jsem je ještě mačkal kombinačkami,nebo jsem je šroubovákem,nebo nožíkem roztahoval

Odesláno

A když nepomuže šroubovák, vezmeme na to kladivo, a když ani to, vezmeme větší kladivo :P

Odesláno

No to potom jo Gabi ale já jsem nechal funkční všechny žárovky.....a jak jsem to píchnul k tý žárovce tak to přestalo nabíjet....nějaká asi ochrana...

jestli pojedu zítra autem a nezapomenu tak to odfotím  . . . že všechno svítí a kamera běží

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...