Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Proč by bouchaly ? O tom jsem teda neslyšel, spíš, že tečou .... 

tak dobře, že odejdou...jsem nevěděl, že musím přesně napsat slovo, aby to bylo pochopené. Ale aby zase nebylo pochopené, že se seberou a jdou někam na vandr.

Odesláno

To Ti můžou odejít i tlumiče a cena tý výměny není nějak dramaticky rozdílná... Nevím proč si všichni myslí jak to není drahý...

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

nejsem všichni...nejsem servisman

Znám hafo lidí co mají tlumiče a z nich jim neodešel nikdy tlumič, jen je vyměnili protože, auto mělo podle nich hodně najeto. On tlumič dobře funguje stejně podle výrobců méně km než ho tam lidi mají.

Znám 7 lidí .... 3 nové picaso (vše do 100 000km) odešlo jim to, a další xantie co museli jezdit někam do Práglu, kde borec dělá koule na nich a vždy to bylo teda dražší než tlumič.A vždy když to odejde, jedeš na dorazu a není to nic příjemného, u tlumiče jsem to hold nezažil. 

Takže 7 lidí ze 7...nevidím nic na tom teda super

Odesláno

A picaso má Hydractive podvozek? Nemá, má buď klasickej pružinovej nebo vzduchovku, nebo o tom nevím. A vzduch není hydraulika, jako ostatní "poctivý" Citroeny. Jinak mám srovnání, protože jsem majitelem Peugeotu 407 a Citroenu C5 a tam žádné měchy nejsou. Najeto 315 000km a o podvozku nevím, narozdíl od 407, která má najeto 280 necelejch. Na té pežotce to výjde dráž, dát to do kupy, ale má zase daleko sportovnější charakter a za pohodlný auto bych to určitě neoznačil. Naproti tomu C5 je pohodlná, relativně, ale to je třeba i Volvo a Mercedes, ale i ty zvládají sportovní jízdu asi mnohem líp, než ten Sitré. Popravdě, jezdí se s tím divně a řeči o tom, že Hydractive vyžehlí všechno, jsou přinejmenším přehnaný. Abych se přiznal, tak na PSA se mi líbí jenom to, že se nechají koupit poměrně za levno a že nereznou.

Odesláno

Možná trochu  :xvul, ale svou 407 SW, která se tu přetřásá jsem vyměnil za C4 GP. Co se týká podvozku, tak 407 má projev pro mě osobně o mnoho lepší. Citroen je oproti 407 vysoký a houpavý, i když má podvozek docela tuhý. Oproti 407 je ale neskutečně hlučný. Možná to je autem, které mám (má hodně najeto). Ale i po 2 kontrolách, výměně předních stabilizačních tyček, silentbloků a čepů vepředu včetně geometrie je neskutčně hlučný. Přejezd nerovnosti je strašlivě slyšet a mám pocit, že tam ani nejsou tlumiče. A to mi teď dealer u Citroenu říkal, že se mu ten podvozek u staré C4GP líbí a je s ním spokojený.

407 i přes to, že vrzal interiér, byla daleko příjemnější. A srovnání 407 SW a 407 Coupe je taky jiná kategorie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...