Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyrezaval uz niekto zadne sklo? Potrebujem poradit ako najlepsie vyrezat vrchnu cast, kde zavadza zahyb kufru.. Pred 2 rokmi mi menili v citroene zadne sklo za 350 eur a teraz mi zateka zvrchu  :grr  Alebo nejake moznosti ako to dolepit len ? dakujemm

Odesláno

Akurát som poriadne skontroloval sklo. Boky a spodok držia pevne. Kúsok drží aj v strede na vrchu... Odlepeny je vrch, kraje...nedá sa to neako len dolepit? Zvnútra napríklad..dikess

Odesláno

Hmm tak to bude riadna makacka.. Rozmýšľal som len natlačiť zvnútra lepidlo na to staré priamo. Je tam ešte kúsok miesto..musím to poriadne rozmyslieť si

Odesláno

Najradsej by som dal lepidlo na autosklo.. Len teraz pozerám že treba použiť primer a potom lepidlo...ale našiel som aj lepidlo kde netreba použiť primer, nejaka novinka tak snáď bude dobra

Odesláno

Mamutem jsme lepili zrcátko, drží na malé ploše, a drží to dobře. Na automobilech se toto lepidlo zatím moc nepoužívá, i když si myslím, že je to škoda. Dobře se s ním pracuje, když tak si přečtěte technické vlastnosti (nebudu je sem kopírovat).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...