Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Televizní vysílání pro Peugeot Club

Recommended Posts

Odesláno

Mě se podařilo nahrát Peugeot na klasické video v repríze ve tři hodiny ráno a citroena jsem stihl v premiérovém vysílání. Je to ale jen bohužel na klasické videokazetě.

Odesláno
Původně zaslal: beranek

Tak nejen že mi to nejde stáhnout,protože je to už smazané,ale ke všemu jsem prošvih i toho citroena :roll

Pořád to tam je. Akorát jsou na tom servru problémy.

Odesláno

Tak už jsem to zhlédl.No teda jestli jsem předtím byl hrdej,že vozím na kapotě znak lva,tak teď jsem dvojnásob :roker.

No a na citroeny se mrknu v nějakým filmu od Funesa :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mam moc velkou prosbicku nemate nekdo tu 5 cast toho rozdelenyho dokumentu?? vsechny 4 se mi podarilo stahnout ale u 5 mi ot napsalo ze uz to bylo smazano byl bych vam moc vdecnej dik moc

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Mam moc velkou prosbicku nemate nekdo tu 5 cast toho rozdelenyho dokumentu?? vsechny 4 se mi podarilo stahnout ale u 5 mi ot napsalo ze uz to bylo smazano byl bych vam moc vdecnej dik moc

Zkus toto :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: Marda106

Zkus toto :papa

Dik moc je to plne funkcni a uz sem se na to i dival mockrat dekuji..:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...