Přejít na obsah

beranek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

beranek's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. beranek

    nehody

    V harmonice jezdím zásadně v zadní části .Ten tunel je hodně divokej,ale jak vidmo je to hlavně o nedodržování rychlosti.A vůbec nechápu,že někde jsou obousměrné tunely.
  2. beranek

    Přehrávání mp3

    Tak s tím pořadím čísel je to docela šílený,ale logické.Díky za typ číslování.Před tím jsem měl některé skladby očíslované a pořadí bylo jak si říkal 1,10,11,12,2,3,4,5,6,7,8,9.Extraktor mám ted nastavený tak,že před název skladby zadá číslo s nulou před a pořadí v přehrávači je už správné. Pauzy teda řešit jedině tak,že budu poslouchat sety v jednom kuse.Horší bude když budu chtět začít poslouchat set odprostředka .
  3. Tak jsem zatoužil mít své oblíbené alba na jednom CD a tak jsem koupil stolní DVD Sony DVP-NS355,ale i když mám v počítači skladby srovnané podle názvu,tak v přehrávači je pořadí úplně spřeházené a jelikož poslouchám djeské sety kde plynule skladby navazují na sebe,tak mě to fakt štve. Další věc jsou mezery mezi skladbami,které jsou jak v počítači,tak i v přehrávači.Je to jak vteřinovej výpadek proudu. Uvažuji o mp3 autorejdiju,ale jestli by to mělo dělat tyhle hudební zhovadilosti,tak radši koupím jen s CD přehráváním. Komprimuju v programu CDex do rychlosti 192 kbps takže kvalita zvuku je srovnatelná s CD,líbí se mi popsané skladby,komprese dat,ale kvůli výše zminovaným chybám je formát mp3 spíš úpadek a radši budu přehazovat CDéčka. Jaké máte zkušenosti nebo návrhy?
  4. Tak už jsem to zhlédl.No teda jestli jsem předtím byl hrdej,že vozím na kapotě znak lva,tak teď jsem dvojnásob . No a na citroeny se mrknu v nějakým filmu od Funesa
  5. Tak nejen že mi to nejde stáhnout,protože je to už smazané,ale ke všemu jsem prošvih i toho citroena
  6. beranek

    Typ motoru DKZ

    Papírově dkz určitě.Teď záleží jestli i motorově.Tyhle štítky na motoru jdou přendávat.Kdyby to ti francouzi radši naklepaly někde na motor.Teď jsem zjištoval ten výkon dfz je 72 kw,má nižší kompresy a vyšší spotřebu o ňákou decy
  7. beranek

    Typ motoru DKZ

    V techničáku mám obsah 1891ccm 88kw a v německým techničáku je 1905ccm 88kw.
  8. beranek

    Typ motoru DKZ

    Tak DFZ říkáš Zatím moc nekouří,ale nevím kolik má najeto a tak bych se chtěl zeptat jak se pohybují ceny motorů na vrakáči.Stejné typy motorů mají i Citroeni,takže mám větší výběr.Ještě lepší řešení je generálka motoru,ale kolik to stojí?
  9. beranek

    Typ motoru DKZ

    Nedaří se mi sem vložit fotku kladky,tak sem ji dal do svýho profilu [upravil dne 28/12/05 beranek]
  10. Tak mi 405 SRI XU9JAZ za studena cuká,po přidání plynu se přidusí po vteřině zas vyrazí až do podhrabu.Při zastavení v křižovatce chcípne a nejde chvíli natočit,přitom před jízdou jde natočit napoprvé.Za tepla jede celkem ok.Spotřeba je vysoká.Na diagnostice na nic nepřišli,až jeden servisman za kterým se jezdí když už nikdo neví co tím zjistil že je vydřená dráha potenciometru na váze vzduchu. Mám sehnat jetou,nebo koupit novou?Jak se pohybují ceny? Zatím mám doma nějakou s jinými parametry.Dá se předělat třeba jen ten potenciometr?
×
×
  • Vytvořit...