Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zabezpečeni našich miláčků!!!

Recommended Posts

Odesláno

Kluci jen do toho a pak to muzete prodavat:D:D:D Rezervuji si taky jeden kousek;);)

Odesláno

delam v cecku na atmelech ... veci do prumylsu ... ale neni problem udelat ten alarm ... :)) spise takove spestreni ... :))

moje predstava zni ... displej na palubovce s tlacitky pro deaktivaci/aktivaci a konfiguraci(menu). Dalkovy ovladac je uz moc slozity, hlavne drahy ... a krabici s founem a plosnakem nekde pod palubkou ...

na firme mam veskere vybaveni a jedine co potrebuji je az to vyrobim, sejit se s nekym kdo rozumi autum a doladit vstupy a vystupy a hlavne to zamontovat ...

kazdopadne to je realizovatelne ... a pokud to postavim a bude ze strany P-C.COM zajem klidne to pujde vyrobit ve vetsim mnozstvi ...

Odesláno

Jestli se to dostane do faze realizace, tak muzes pocitat s jednim kouskem i pro me. Jestli to nebude moc drahy. Mimochodem, nedavno jsem na netu videl alarm s \"DO\" pres mobil, jen nevim, jestli se da ovladat motor (vypnuti el. atd...) Cena kolem 6 tis + mobil.

Odesláno

Funguje to tak, že jakmile dojde k narušení některého zabezpečení (spínače, náklon, pohyb) Nespustí se alarm (ale m§že, podle nastavení) ale telefon z auta zavolá na nastavený číslo tzn. moje nahlásí mi nahranou zprávu a já stisknu 1 a vypnu přívod benzínu na čerpadle, 2 vypnu el. a 3 prej zamknu volant ale to mi nefunguje. Je tam paegas karta twist jednou za rok ji musim dobít u 400,- kreditem aby se nezablokovala. Ale fakt vám nepovim jak to je zapojený, protože sem ten telefon ještě nenašel :-/. Jenom tušim propojení na alarm - aby dal podnět k zavolání a pak asi přes nějakou chytrou bedýnku propojení na cívku a čerpadlo kvůli odpojení tý el. Ale nechápu jak by měl fungovat ten volant.

To je všechno co mi o tom bývalý majitel říkal. Zkusim z něj vytáhnout kdo mu to dělal, nebo aspoň schéma na zapojení.

Odesláno

Vzhledm k tomu, že sem byl nucenenej dneska ráno vstávat v 5:30 nula, nula!!! budu mít celej den náladu na prdlačku, ale cestou do práce mě něco napadlo. Třeba je to kokotina a ani se nebudu vztekat, když to odsoudíte, ale auta se krado hlavně v noci ne? a každej zloděj chce bejt s ukradenym autem co nejméně nápadnej a co asi udělá, až zjistí, že se mu sice po nějakejch peripetiích podaří nastartovat motor a uřezat případný zábrany, ale nepovedou se mu rosvítit světla? Každý bengo, co uvidí jedoucí neosvětlenej vůz ho musí zastavit a mimo město se po tmě nikam nedostane.

Odesláno

Čím víc tam naflákáš zabezpečení, tím líp. To ja jasný, ale proti odtahovce nenaděláš nic. Jedině to každej večír obezdít, pokud nemáš garáž :mad: A nejlacinější vyhledávací systém je T-Mobile partnerská karta s lokalizací a zabudovanej mobil, ale to se tady už rozvíjí a doufám, že ke zdárnému konci.

Odesláno

2 deeper: tak co, uz si neco vykoumal? podle me stacej asi tyhle funkce:

- hlidani otevreni dveri

- zapalovani

a kdyby to zapalovani bylo mozny vypnout pres mobil, tak super. Akorat nevim, jak u dieslu, tam preci jenom preruseni baterie pri jizde nestaci, ne?

ad to svetlo v noci: to je skvelej napad, ale podle me staci tajnej spinac, kterym na noc vypnes svetla.... a nebo to dovist k dokonalosti, ze svetla sice nesvitej, ale svitilo by vnitrni osvetleni, nelip halogen 1000w primo do oci ridice, ne? :D

Odesláno

Včera sem dvě hodiny prolejzal elektriku a ten blbej telefon sem nenašel. Zkoušel sem na něj i volat a nezvoni parchnt. Ale našel sem nějaký přidělávaný kabely na pojistkový skříni a u dveřních spínačů a do alarmu mi vede dobrejch 20 kabelů. O víkend to zjistim a dam vám vědět.

Odesláno

Tak nějak sem to s těma světlama myslel. Samostatnej okruh. Pokud si už dá někdo práci s alarmem a rozlouskne ho, tak by to nemělo smysl aby to bylo na jednom okruhu. Pak zjistí, že to nesvítí a musí hledat na novo. Pokud by byl v autě mobil, tak už dávno volá a každá minuta zdržení pro zkoděje je nebazpečná, takže buď bude riskovat, že tvůj běh bude rychlejší než jeho odjezd, nebo se na to vysere, páč by musel bej debil, aby jezdil s kradenou károu v noci bez světel.

Odesláno

Zdar, koumáci, vy máte ale nápady :)

Ad vypnutí světel - dobrej fórek. Každopádně, pokud to budete dělat, je třeba udělat ovládání světel přes relátka, což je výhoda oproti původnímu zapojení, kdy přes přepínač v páčce blinrů teče velký proud - vyhořelý přepínač světel je u starších pažoutů velmi častým jevem!

Ad zabezpečení (mechanických) dieselů je fakt dost problém - můžete si tam dát třeba 10 imobilizérů, a stejně to půjde celkem snadno nastartovat přímo pod kapotou... Dobré je použít el.mag. ventil do přívodu nafty, někam pod podlahu (pro případné zájemce, jeden fungl nový bych měl i doma, za 500,- :) )

Ad halogen do očí řidiče - lepší je fotoblesk, z rozbitého fo?áku bude za pár kaček, a zloděje navíc dost vykolejí, páč si bude myslet, že ho to vyfotilo...

Odesláno

Hics: (se zpozdenim) Ja bych si dovedl predstavit i kradeze pres den. Jake je nej nenapadnejsi auto na silnicich? Taxik. Je jich hodne, lidi je nemaj moc radi, je to takovej \"problem nekoho jineho\". Tak bych si dovedl predstavit situaci, jak zlodej prijde, obejde auto, nalepi si tam pruhy a jiny nalepky, na strechu hodi \"majacek\" na magnet, corne to a odjede. Nedalo by se to delat vsude, ale v nejake odlehle ulici by to zabralo par minut. A pak s tim muze jezdit vklidu kam chce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...