Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SAMSUNG S3 - výrazné zpomalení, kdo mi prosím pomůže

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ahoj, už pár let používám S3 a nikdy jsem se o něj nějak moc nestaral. Občas nějaké to čištění avastem apod. Nicméně se telefon už docela zpomalil a asi ho mám i "zas...." nějakýma věcma, co ani nejdou nějak uživatelsky smazat. Umím si přetáhnout obrázky na disk, ale co kontakty, emaily, a další data? Jediné co nechci, je to spojit s google účtem, ten mám jen kvůli tomu blbému telefonu :D

Díky

Odesláno

Určitě tovární nastavení a začít znovu. Co jde přetáhnout na paměťovku či do pc, maily by se měli načíst znovu od poskytovatele. Kontakty by bylo lepší sparpvat s google nebo samsung má na pc program, už si nepamatuju jak se jmenoval a tam to myslím šlo synchronizovat. A určitě bych nedoporučoval používat žádný čistící programy, jako je avast a jim podobní, tyhle programy většinou zasekaj systém ;-)

Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk

Odesláno

Kontakty včetně emailů se dají uložit jako soubor vcard na SD kartu. Pak bych po kompletní záloze provedel reset do továrního nastavení, zapnul, zapnul wifi, stáhnul a případně nechal telefon nainstalovat poslední dostupná ofiko OS a to hlavní, koupil bych si novou SD kartu, protože každej smp je tak rychlý jako SD karta.

Odesláno (upraveno)

Ono dát mobil do továrního nastavení a poté aktualizovat firmware vydrží tak možná půl roku a pak se telefon vrátí do starých kolejí. Lépe řečeno, co vidím telefony co příjdou ze servisu k nám do obchodu, tak vždy je napsáno doporučení nestahovat aplikace třetích stran. Což vlastně víceméně by ten chytrý telefon byl pak s prominutím chytrý na hovno.

Upraveno uživatelem KingSpade
Guest Scratch
Odesláno

je fakt, ze ho mam docela zasekanej, ale treba nechci prijit o nejaky ulozeny pozice ve hrach apod.... a toho asi nedocilim, ze :(

Odesláno

Scratch: Záleží od koho jsou to hry. V dnešní době se u většiny her co jsem kdy hrál uložil můj profil na cloudu, nebo zůstal viset na GooglePlay a měla by být i v nastavení těch her tato možnost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...