Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny mám takový menší problém.rupl mi rozvodový řemen a po odtahu do servisu kdy se nasadil nový tak auto ne a ne nastartovat pouze se jakoby prováděl. Vstriky jsou zkontrolovany .. Až když se nástrikal Ether do sání vzduchu tak to chytlo.. Čidlo otáček je v pořádku zkoušel se i nový a stejně nic. Jedná se o 2.0 hdi Rhz 80 kW.

Nevíte čím to může být popř zda se aretuje i čerpadlo?

Díky za postřehy

Odesláno

a mechanicky je motor ok? pri tomto motore pri preskoceni vecsinou polame vahadla

ak je motor ok skontrolujte snimac vacky ci je dobre osadeny medzera by mala byt cca 1.2mm

Odesláno

Motor je mechanicky v pořádku. Snímač byl taky menem pro jistotu a stejně nic proto mě napadlo ta aretace zda tam je

Odesláno (upraveno)

pokial myslis tie kolicky na snimaci tak tym sa to nastavuje a po prvom starte ti tie kolcky ulomi 

samozrejme sa to mysli od tej plochy snimaca

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Jo a mluvíme o stejném snímací.. Ten byl právě meneny pro jistotu také jsem,si myslel že to může,dělat on... Ono když se to pokouším nastartovat tak motor jakoby má snahu ale mlátí.. Jakoby moc velká komprese

Odesláno

Ano potom v klidu si běží jen to stále mlátí i když min ale se po chvíli ztrácí přirovnávám to tomu spreji že se vytrácí ale i tak běží

Odesláno (upraveno)

tak ten vackovy snimac je dolezity pri starte ked motor naskoci rj motora ho uz nepotrebuje on dava udaj rj motora kedy je prvy valec v hornej (kompresnej) uvrati od toho zacne pociatok vstrekovania  ak nedava impulzy rj nevie kedy  zacat vstrekovat ak dava impulzy v nespravnom case zaciatok vstrekovania zacne v nespravnu dobu 

vyber ten snimac nechaj ho napojeny na konektor drz ho tak aby si sa nan pozeral z boku(jeho valecek z boku) a kuskom plochaca alebo nejakym  vecsim srobovakom kmitaj 

pri jeho valecku napodobni proste ako ked obieha vackove koleso a nech niekto startuje ci sa motor chyti ak to chyti tak bude problem v tom zistovani hornej kompresnej  uvrate rj motora skus to viackrat nemusi sa to podarit na prvy krat musis trafit impulz na zaciatok vstrekovania

napojene na dia to bolo hlasi nieco?

Odesláno (upraveno)

ventilove viko bolo dole? to si fakt myslis ze si rychlejsi nez rozvod? co sa toci na volnobehu 400 otaciek za minutu?

Odesláno

No to určitě ne ale větsi šance než kdybych jel do kopce. Ano bylo. Koukál na to i kamarád v servisu když sem to u něj napojit na delphi diagnostiku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...