Hafity Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Hej hola! Třebuju radu hledně hybového čidla. Umístění na krátké stěně delší chodby. Spínat to bude 2x40W s postupnou výměnou za LED ekvivalent. Představa je štelování aspoň v jedné (lépe ve dvou) rovině, tři fousy.... aby to bralo člověky a ne psy.... Díky! Citovat
FrantaCV Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Tohle PIR čidlo by mělo vyhovět Tvým požadavkům. Lze nastavit v horizontální i vertikální rovině. Zcela eliminovat pohyb zvířat se asi nepodaří, ale kompromis se nastavit dá. Po baráku jich pár mám a k úplné spokojenosti. http://www.svet-svitidel.cz/pir-cidlo-t362-180-nastenne-230v-1x-senzor-bily.html Ber to jako jednu z možností, výběr je celkem velký. Chce to vždy prostudovat vyzařovací diagram. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Než pir je lepší microvlna, aspoň s tím máme lepší zkušenosti. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Pokud s tim chces spinat ledky, kup si cidlo s relatkem, triaky v kombinaci s led si moc nerozumi Citovat
FrantaCV Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 Možná to bude záviset na výrobci. Já s PIR čidlem ovládám LED pásky na schodišti a zatím žádný problém. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. duben 2016 Odesláno 6. duben 2016 (upraveno) Mam na mysli klasicke ledky - vymena za zarovku S ledkama nam blbnou i triakova cidla jako je Steinel Slusny vyber ma Elktrobock Upraveno 6. duben 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Hafity Odesláno 6. duben 2016 Autor Odesláno 6. duben 2016 Díky za reakce, jen podotknu, že toto není moje parketa (i proto se ptám) a posoudit PIR/mikrovlna neumím, relé/triak také ne.... Vzhledem k vývoji už to vypadá, že u LED nějakou dobu zůstanu.... Jde o snímání prostoru tří chodeb, všechny cca 1,5 m šířky, délky 5, 7 a 8 metrů, čidla ve výšce 2,2 m. Původně použitá jakási čidla Huttermann (nebo tak nějak).... Citovat
FrantaCV Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 (upraveno) Pokud bys měl zájem - mám to k Tobě "Přes kopec" - můžu se na to podívat a zkusit navrhnout nějaké řešení, které by Ti vyhovovalo. Zprávu dej sem nebo na SZ Upraveno 7. duben 2016 uživatelem FrantaCV Citovat
Hafity Odesláno 7. duben 2016 Autor Odesláno 7. duben 2016 SZ odeslána. Vokolo Prachárny dolu a pak mezi koupalištěm a Škutou na pravé straně.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.