Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej hola!

Třebuju radu hledně hybového čidla. Umístění na krátké stěně delší chodby. Spínat to bude 2x40W s postupnou výměnou za LED ekvivalent. Představa je štelování aspoň v jedné (lépe ve dvou) rovině, tři fousy.... aby to bralo člověky a ne psy....

Díky!

Odesláno

Tohle PIR čidlo by mělo vyhovět Tvým požadavkům. Lze nastavit v horizontální i vertikální rovině. Zcela eliminovat pohyb zvířat se asi nepodaří, ale kompromis se nastavit dá. Po baráku jich pár mám a k úplné spokojenosti. 

http://www.svet-svitidel.cz/pir-cidlo-t362-180-nastenne-230v-1x-senzor-bily.html

Ber to jako jednu z možností, výběr je celkem velký. Chce to vždy prostudovat vyzařovací diagram.

Guest minimaxa
Odesláno

Pokud s tim chces spinat ledky, kup si cidlo s relatkem, triaky v kombinaci s led si moc nerozumi ;)

Odesláno

Možná to bude záviset na výrobci. Já s PIR čidlem ovládám LED pásky na schodišti a zatím žádný problém.

post-19069-0-31315800-1459934316_thumb.j

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Mam na mysli klasicke ledky - vymena za zarovku ;) S ledkama nam blbnou i triakova cidla jako je Steinel :( Slusny vyber ma Elktrobock ;)

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Díky za reakce, jen podotknu, že toto není moje parketa (i proto se ptám) a posoudit PIR/mikrovlna neumím, relé/triak také ne.... Vzhledem k vývoji už to vypadá, že u LED nějakou dobu zůstanu.... Jde o snímání prostoru tří chodeb, všechny cca 1,5 m šířky, délky 5, 7 a 8 metrů, čidla ve výšce 2,2 m. Původně použitá jakási čidla Huttermann (nebo tak nějak)....

Odesláno (upraveno)

Pokud bys měl zájem - mám to k Tobě "Přes kopec" - můžu se na to podívat a zkusit navrhnout nějaké řešení, které by Ti vyhovovalo. :myslim

Zprávu dej sem nebo na SZ

Upraveno uživatelem FrantaCV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...