Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

VF33HNFUC83810955 

V service boxu je jen, že nemá spodní kryt motoru. Tapecírunk kapoty tam myslím napsaný není. Auto je dotažené z D a v jednom místě na přední kapotě se mi nadouvá metalíza. Myslím si, že by to mohlo být teplem z motoru .Tapec tam asi nebyl, páč němci lepili všechny výměny olejů a rozvody přímo zevnitř na plech.

Upraveno uživatelem Cvach
Odesláno

mám stejnou motorizaci a už skoro sedmým rokem jezdímtaky bez té protihlukové izolace, prostě tam nebyla  :myslim

VF33ENFUC84798964

ano, podle Serboxu tam od novoty nebyla ;)

Odesláno

mám stejnou motorizaci a už skoro sedmým rokem jezdímtaky bez té protihlukové izolace, prostě tam nebyla  :myslim

VF33ENFUC84798964

A lak máš v pohodě? Koupil jsem auto v zimě a včera jak bylo teplo byla kapota dosti horká .

Odesláno

Ahoj, kapota je horká, teď po ránu po příjezdu na parkoviště do práce to jde pěkně vidět... auto orosené a na kapotě motoru suchý horký kruh. Ale na laku to poznat nejde, ten je ok

Odesláno

Automaticky jsem zvyklý psát o sobě na net co nejmíň detailů. (Na nějakém zpravodajském webu bych nenapsal ani že mám Peugeota.)  Sorry, jestli ti to vadí.

Odesláno

Môžeš písať do SZ.

A dá sa kúpiť , ako tuningova izolácia kapoty,ale čo je horúci kruh,už musis uznat sám.

Keďže je teplý motor,bude tepla aj kapota,ale nejaký extrém by to nemal byť.

Odesláno

Ahoj,

Pety - mě to nevadí, jen jsem byl zvědavý proč ty křížky. O mně na internetu taky nic nenajdeš, dokonce nemám ani facebook ... ale Peugeota jo :D

mmartinkovic - přesně jak říkáš, kapota je jen teplejší, žádný extrém. V létě není ale radno na ní sahat :bojim

Odesláno

Ozzy, myslim ze do afriky to nejako upravuju, predsa je ina klima, ine normy.

Vela zalezi aj od farby auta, tmavsie odtiene budu teplejsie ako bledsie.

Myslim ze auto ma jazdit, ked stojis mozes motor vypnut. hm?

Kryty na motore su plastove, takze nejaka plechova kapota by toho mohla zniest viac.

Odesláno

já to myslel tak, že izolace kapoty nebude mít na lak kapoty vliv (jak asi předpokládá člen Cvach) :myslim

jinak určitě auta do Afriky budou mít jiné úpravy, než ty posílané k nám  :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...