Cpt._Redeemer Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Zdravím Dnes jsem při výměně žárovek v palubní desce našel tři prázdná místa kde jsou kontrolky: otevřených dveří, zapnutého pásu a zapnutého pásu spolujezdce. Dá se nějakým způsobem tyto kontrolky zprovoznit? Děkuji za odpověď Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 da - potreujes potrebne zarovky kabely a snimace Citovat
vladosr Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 urcite sa dolozit daju...no ,aby plnili svoj vyznam musel by si dolozit a dokablovat dverne spinace a kontakty zapnutych pasov... Citovat
Cpt._Redeemer Odesláno 4. duben 2016 Autor Odesláno 4. duben 2016 Jo s těma pasáma jsem se rozloužil. Koukal jsem, že tam nic nevede. Takže to dělat nebudu. Jen pro zajímavost. Jaké auta to třeba měli? Jaká vybava? Citovat
JakubkoSK Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Napriklad Roland Garros modely s 1.6 HDi 2.0, 1.6i boli dobre vybavene bolo toho dosť Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 pasy sou nehjlevnejsi uprava staci drzaky pasu s cidlem Citovat
JakubkoSK Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 A v sedačke spolujazdca neni potrebny tlakovy snimač? U mux treba aj povoliť cez dia? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 u ridice urcite neu spolujezdce by to belo jit i bez tlakoveho snimaceje to jen stav Zapnuto/ rozepnuto to se urcite na diag nepovoluje - pokud jo urcite se tu pare lidi najde co to udela Citovat
vladosr Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 dovybavit sa toho da vela a aj viac.....len treba mat chut , cas, a .....druhe auto.... Citovat
JakubkoSK Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 (upraveno) No preto sa pytam či sa povoľuje lebo po pretočeni kluča v zapaľovani keď robi kontrolu systemov nesvieti kontrolka nezapnutych pasov pričom ak tam snimače niesu a netreba povolovať cez dia tak by to malo auto vyhodnotit že niesom priputany pritom mux ma ledky v budikoch tak si myslim že tie tam budu osadene či niesu? A ďalšia otazka 206 pipa ak sa rozbehneš bez pasu ? A kablovačka bude dotiahnuta v stredovom tunely alebo nie? Ja nič take nemam tak sa vypitujem. Dik za odpovede Upraveno 4. duben 2016 uživatelem JakubkoSK Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 jo tak to fakt nevimmozna bude opravdu potreba diagto by chtelo schema modelu kterej to ma Citovat
vladosr Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 no..led su tiez osadene podla realnej vybavy...mne chybali..pasy..lpg..predne hmlovky...doplnene.... z kablovackou je to u francuzov rozne....niekedy sa najdu veci...akoze predpriprava ...no a niekedy zas nieco chyba.... napr. pre lave zadne dvere ano..ale pre prave zadne uz nie.... Citovat
JakubkoSK Odesláno 25. duben 2016 Odesláno 25. duben 2016 Tak som niečo našiel k tej kontrole zapnutých pásov http://www.bug206.com/2014/01/seat-belt-with-alarm.html už len nájsť ten konektor a niekoho z diagnostikou z PO pop. okolia aby to aktivoval aby som mohol vyskúšať či to pôjde aj reálne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.