Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna obyčejných sedaček za kožené v elektrice

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny přispěvatele, 

projíždím to tady několik hodin a hledám informace ohledně sedaček a chci si ujasnit několik věcí.

Sehnal jsem kožené sedačky v elektrice ( zatím jsou na cestě )

V autě mám manuální polokůži, která půjde z auta ven a tím začnou moje pro někoho třeba nesmyslné dotazy.

U zadní sedačky nevidím problém, jen to jednoduše vyměním.

Přední sedačky - výměna kus za kus by neměl být problém, ne?

Nebo je tam nějaká záludnost, třeba nějakej extra plech, nebo něco podobnýho co je mezi sedačkou a podlahou?

A teď to nejpodstatnější.

Koukal jsem na téma o sedačce s tvarovou pamětí a říkám si, že pod sedačkou nemám přípravu na zapojení té sedačky.

Tzn, že si z vraku, ze kterého kupuju ty sedačky, musím nechat ještě vyndat tu kabeláž.

Takže mě zajímá, když si dovezu ten svazek kabelů, jestli ho budu mít kam napojit?

Někde v tunelu mezi sedačkama pro to musí být místo ne?

Momentálně mi pod sedačkou trčí svazek, který vede do těch obyčejných sedaček

- placatý větší oranžový konektor ( teď jsem ho řešil kvůli problikávající kontrolce airbagu )

- jeden načervenalý a jeden hnědý konektor

Doufám že to píšu srozumitelně :-) 

Prostě a jednoduše přední sedačky jsou opravdu o výměně sedačky a svazku drátů?

Nebo se na to musí úplně jinak? Jako například zavést to k autoelektrikáři, kterej to vyřeší doděláním nějakého obvodu?

A Co řídící jednotka? Nemusí se do toho nic nahrávat nebo tak podobně?

Jde o modelový ročník 97.

Děkuji za odpovědi, jsem jenom začátečník, co se učí, je to moje první auto.

Přeju hezkej zbytek dne.

Upraveno uživatelem Pes Filipes
Odesláno (upraveno)

Dobrá, jdu hledat dál...

Tak jsem vyčetl, že hnědý konektor, který je tam jen zaháknutý je příprava na vyhřívání.

Upraveno uživatelem Pes Filipes
Odesláno

Počítej spíše s variantou, že paměti nepůjdou. Sedačka řidiče má svoji jednotku (bude u koupených sedaček?) a zapojení není až tak jednoduché. Nikdy jsem to nedělal, ale beru názory co jsem se tu už dočetl. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sedačky budou zítra, předpokládám, že ta jednotka tam bude. V jiných vláknech jsem našel fotku kde je ta jednotka právě pod sedačkou.

O tu paměť mi nejde, v pár tématech jsem vyštrachal, že nepůjde, jak píšeš, plus návody jak to napojit, aby nedělala problémy.

Sám si na to rozhodně netroufám, takže veškeré poznatky, které jsem tu nasbíral využije po přepsání na kuspapíru automechanik, aby se s tím nemusel sr*t.

Takže doufám, že to nějak dopadne a nebudou s tím nějaký extra problémy.

Nakonec, mnohem horší bude zkulturnit lak, kterej je šikovně vyleštěnej houbičkou na nádobí.

Odesláno

Ja som riesil to iste. Vybava Social packet - len manual sedacky a daval som kozu v elektrike. Pamat by som neriesil, to neapojazdnis. Staci dotiahnut 12V do sedaciek, prepojiť ich tak aby fungovalo ovladanie, niekde na fore je schema. (nasiel som v telefone). Ja sa do elektriky vobec nerozumiem a zvladol som to :).

post-29691-0-75772000-1460061009_thumb.j

Odesláno

Tak jsou doma, paměť stejně nemají, ani tam nebyla, vzhledem k tomu, že mi to dali komplet jak to vyndali, plus veškerý plastíky, přepínače na topení atd...

Teď si jenom udělat čas, což je u lakýrnickýho řemesla docela problém :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...