cordoba Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 Ahojte, mám Peugeot 308 rok výroby 308. Chcem sa opýtať čo je potrebné zabezpečiť aby mi fungovala prepojenie mobilu cez bluetooth s autorádiom. Niesom si istý či je v aute zabudovaný bluetooth modul. V menu autorádia sa nenachádza položka bluetooth. Je potrebné to len aktivovať, alebo tam treba dokupovať celú bluetooth sadu? Ďakujem za rady ) Citovat
JVT Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 ahoj to máš pěkný veterána. Cituji Ahojte, mám Peugeot 308 rok výroby 308 V té době asi ani mobily neznali a auta také ne Jinak. Pokud máš starý model P 308 tak ne všechny radia byli vybavené příjmem bluetooth. Na radiu mají označení pokud je tam zabudované. Nová 308 má v dotykovce vždy funkci bluetooth Citovat
P607Olda Odesláno 24. březen 2016 Odesláno 24. březen 2016 Z roku 08 tam asi není BT, známá v C4 z roku 08 taky nemá. Co taková sada do zapalovače, stojí to pár stovek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.