olda Odesláno 16. prosinec 2005 Odesláno 16. prosinec 2005 Tady je ta maska zbytek máš v mailu. Citovat
Bohouš Odesláno 19. prosinec 2005 Autor Odesláno 19. prosinec 2005 Cracku ty jsi asi spadnul z višně ne ??? 3528 - komiku Citovat
Hadra Odesláno 19. prosinec 2005 Odesláno 19. prosinec 2005 já bych to udělal. Na šáde jsem běžně dělal masky co stály v obchodě litr. Já koupil origo masku za 150 Kč, žebra vyřezal, na zapravení použil tmel, zabrousil, nastříkal a zespodu nalepil tahokov. a bylo to. K nepoznání, že je to domorobiko. Citovat
Crack Odesláno 23. prosinec 2005 Odesláno 23. prosinec 2005 Původně zaslal: Hadra já bych to udělal. Na šáde jsem běžně dělal masky co stály v obchodě litr. Já koupil origo masku za 150 Kč, žebra vyřezal, na zapravení použil tmel, zabrousil, nastříkal a zespodu nalepil tahokov. a bylo to. K nepoznání, že je to domorobiko. já udál to samí,jen sem ji nekupoval,ale na autě už sem ji měl:aut Citovat
Crack Odesláno 23. prosinec 2005 Odesláno 23. prosinec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Cracku ty jsi asi spadnul z višně ne ??? 3528 - komiku proč?tuhle masku sem měl doma půjčenou od Jehlixe,prej stála asi 3tis.kč a navíc mě přišlo že tam moc neseděla podle kapoty,kapota je prohlá a maska rovná.Návíc by se musela dopasovat,je to jen polotovar:papa Citovat
Jepík Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Cracku ty jsi asi spadnul z višně ne ??? 3528 - komiku proč?tuhle masku sem měl doma půjčenou od Jehlixe,prej stála asi 3tis.kč a navíc mě přišlo že tam moc neseděla podle kapoty,kapota je prohlá a maska rovná.Návíc by se musela dopasovat,je to jen polotovar:papa Kde jsi na to přišel že je kapota prohlá.Ba právě naopak originál maska je prohlá,vím to naprosto přesně nebo? jsem teď nedávno dělal kopito na novou masku.A 3000,já Vám ji udělám za polovic. Citovat
Crack Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Původně zaslal: Jepík Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Cracku ty jsi asi spadnul z višně ne ??? 3528 - komiku proč?tuhle masku sem měl doma půjčenou od Jehlixe,prej stála asi 3tis.kč a navíc mě přišlo že tam moc neseděla podle kapoty,kapota je prohlá a maska rovná.Návíc by se musela dopasovat,je to jen polotovar:papa Kde jsi na to přišel že je kapota prohlá.Ba právě naopak originál maska je prohlá,vím to naprosto přesně nebo? jsem teď nedávno dělal kopito na novou masku.A 3000,já Vám ji udělám za polovic. přišel sem na to tak,že sem tam tu masku přiložil abych viděl jak lícuje a byla uplně jinak tvarovaná než kapota,kapota byla prohlá a maska rovná!Tak sem ji vrátil zpátky a nechal seriovou Citovat
olda Odesláno 27. prosinec 2005 Odesláno 27. prosinec 2005 Tahle maska sedí pěkně,je nějaká značková,takže si s ní asi vyhráli.A 3000,-jsem za ní nikdy nechtěl,jen co kdo nabídne.Nemá někdo na prodej 14-´ky,nebo 15-ky li?áky na 306-ku? Citovat
Jepík Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Jepík Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Cracku ty jsi asi spadnul z višně ne ??? 3528 - komiku proč?tuhle masku sem měl doma půjčenou od Jehlixe,prej stála asi 3tis.kč a navíc mě přišlo že tam moc neseděla podle kapoty,kapota je prohlá a maska rovná.Návíc by se musela dopasovat,je to jen polotovar:papa Kde jsi na to přišel že je kapota prohlá.Ba právě naopak originál maska je prohlá,vím to naprosto přesně nebo? jsem teď nedávno dělal kopito na novou masku.A 3000,já Vám ji udělám za polovic. přišel sem na to tak,že sem tam tu masku přiložil abych viděl jak lícuje a byla uplně jinak tvarovaná než kapota,kapota byla prohlá a maska rovná!Tak sem ji vrátil zpátky a nechal seriovou A nemáš tu kapotu prohlou jen Ty?Mám doma čtyři kapoty a všechny jsou rovný.A jak vidíš někomu to pasuje bez úprav. Citovat
Crack Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Původně zaslal: Jepík Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Jepík Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Cracku ty jsi asi spadnul z višně ne ??? 3528 - komiku proč?tuhle masku sem měl doma půjčenou od Jehlixe,prej stála asi 3tis.kč a navíc mě přišlo že tam moc neseděla podle kapoty,kapota je prohlá a maska rovná.Návíc by se musela dopasovat,je to jen polotovar:papa Kde jsi na to přišel že je kapota prohlá.Ba právě naopak originál maska je prohlá,vím to naprosto přesně nebo? jsem teď nedávno dělal kopito na novou masku.A 3000,já Vám ji udělám za polovic. přišel sem na to tak,že sem tam tu masku přiložil abych viděl jak lícuje a byla uplně jinak tvarovaná než kapota,kapota byla prohlá a maska rovná!Tak sem ji vrátil zpátky a nechal seriovou A nemáš tu kapotu prohlou jen Ty?Mám doma čtyři kapoty a všechny jsou rovný.A jak vidíš někomu to pasuje bez úprav. já mám uplně normální kapotu a normálni masku která tam sedí parádně.Třeba mají jinou masku než sem měl já,ale já mám přesně,já měl tu co je na obrázku,pokusím sehnat obrázek jak ted vypadá na jiným autě ta moje Citovat
Guest hans Odesláno 28. prosinec 2005 Odesláno 28. prosinec 2005 Původně zaslal: Jepík Původně zaslal: Crack Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Cracku ty jsi asi spadnul z višně ne ??? 3528 - komiku proč?tuhle masku sem měl doma půjčenou od Jehlixe,prej stála asi 3tis.kč a navíc mě přišlo že tam moc neseděla podle kapoty,kapota je prohlá a maska rovná.Návíc by se musela dopasovat,je to jen polotovar:papa Kde jsi na to přišel že je kapota prohlá.Ba právě naopak originál maska je prohlá,vím to naprosto přesně nebo? jsem teď nedávno dělal kopito na novou masku.A 3000,já Vám ji udělám za polovic. To Jepík:Origo maska je prohlá jo?a na tom si byl kde?hele radši ukaž nákej výplod ty tvojí práce co si tady furt prezentuješ.Furt říkáš že tohle uděláš a támhle to,ale ukázku jsi ještě neposlal,žádnou,předpokládám že svoje auto si taky ,,vytunil,,tak ukaž fotku,možná i něco koupím,nebo koupí někdo jinej.Pokud možno sem hod fotku auta a nějakejch věcí co jsi udál,nebo odkaz na tvý stránky:papa Citovat
Jepík Odesláno 2. leden 2006 Odesláno 2. leden 2006 Fotky jsem poslal těm kdo si o ně řekl.Já to tady ukážu a potom mě nekdo napadne ze si tu dělám reklamu,za to mi to nestojí dělat si zde problémi. Citovat
lexa Odesláno 2. leden 2006 Odesláno 2. leden 2006 Já mám tuhle masku vyřezanou z 309 a vyplněnou tahokovem a vytmelenou. Cena asi 325,8 Kč. Momentálně ale nemám druhou zbytečnou, tak zatím neporadím. jedině mi v garáži zbylo nečo podobného, ale na felicii. Citovat
Crack Odesláno 2. leden 2006 Odesláno 2. leden 2006 Původně zaslal: lexa Já mám tuhle masku vyřezanou z 309 a vyplněnou tahokovem a vytmelenou. Cena asi 325,8 Kč. Momentálně ale nemám druhou zbytečnou, tak zatím neporadím. jedině mi v garáži zbylo nečo podobného, ale na felicii. jo jo už sem taky o tom mluvil,zapoměl si dodat 309 starej model:papa Citovat
lexa Odesláno 2. leden 2006 Odesláno 2. leden 2006 JoJo Cracku je to přesně ono co si věci komplikovat! Citovat
Fusion Odesláno 3. leden 2006 Odesláno 3. leden 2006 Sem našel 306, 205 a 206 - 306 205 206 Ceny docela přijatelný... Link Citovat
Issbia Odesláno 4. leden 2006 Odesláno 4. leden 2006 teda já sem tady neviděla eště žádnou masku o který se bavíte, nemoh by ste mi někdo poslat nějakou fotku na mail?nebo nějak jinak?taky by se mi časem nějaká šikla....díky Ivuše issbia@tiscali.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.