Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas vsetkych,

minuly tyzden mi menili brzdove platnicky na mojom coupe 2.0hdi 100kw 2008, a objavili sme tam nejaky kabel ktory je štiknuty ako na jednej tak aj na druhej strane, mechanik narychlo pozeral a hladal no nevedel prist nato co je to za kabel, za kazdu radu dakujem. Auto funguje a nevyhadzuje ziadnu chybu.

post-49274-0-11929300-1455554708_thumb.j

post-49274-0-61170000-1455554708_thumb.j

Odesláno (upraveno)

no lenze dosky som bol menit prave preto lebo mi vyhlasilo chybu, pozri ten prvy obrazok kde je to fotene detailnejsie kde som daval sipky k tomu kablu, to bude ten od cidla abs/esp?

Upraveno uživatelem Knedlo
Odesláno

mechanik je fajn, nemal cas na to pozerat, vravel ze to moze byt nieco s abs ale viac sme to neriesili, auto tam veziem zase cez tyzden, mam na mysli tento obrazok, ci ten kabel ku ktoremu su sipky je to cidlo abs/esp a ak je to nefunkcne tak co z toho vyplyva, prepac ze sa takto pytam ale do aut sa vobec nerozumiem, nie som na taketo veci, studujem medicinu takze som v tomto mimo

post-49274-0-68389000-1455555523_thumb.j

Odesláno

hej to je pravda, mne ide len o to nech to chodi a sluzi, a ta hlaska Brake Pads Worn vybehla len nahodou? pretoze jeden vecer to vypisovalo vkuse, rano to uz bolo ticho ked som siel menit dosticky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...