Přejít na obsah

Knedlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli Knedlo

  • Datum narození 12.7.1994

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Snina
  • Stát
    Slovenská republika

Knedlo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Dobry den mate este tu krytku? Potreboval by som ju. Urcite by sme sa nejako dohodli. Dakujem
  2. Knedlo

    407 Coupe co to je?

    dakujem
  3. Knedlo

    407 Coupe co to je?

    dizajnovo teda aspon coupe su velmi podarene
  4. Knedlo

    407 Coupe co to je?

    hej to je pravda, mne ide len o to nech to chodi a sluzi, a ta hlaska Brake Pads Worn vybehla len nahodou? pretoze jeden vecer to vypisovalo vkuse, rano to uz bolo ticho ked som siel menit dosticky
  5. Knedlo

    407 Coupe co to je?

    Takze netreba to riesit? Dakujem velmi pekne za rychlu a napomocnu odpoved
  6. Knedlo

    407 Coupe co to je?

    kabel je takto na obidvoch stranach
  7. Knedlo

    407 Coupe co to je?

    mechanik je fajn, nemal cas na to pozerat, vravel ze to moze byt nieco s abs ale viac sme to neriesili, auto tam veziem zase cez tyzden, mam na mysli tento obrazok, ci ten kabel ku ktoremu su sipky je to cidlo abs/esp a ak je to nefunkcne tak co z toho vyplyva, prepac ze sa takto pytam ale do aut sa vobec nerozumiem, nie som na taketo veci, studujem medicinu takze som v tomto mimo
  8. Knedlo

    407 Coupe co to je?

    no lenze dosky som bol menit prave preto lebo mi vyhlasilo chybu, pozri ten prvy obrazok kde je to fotene detailnejsie kde som daval sipky k tomu kablu, to bude ten od cidla abs/esp?
  9. Zdravim vas vsetkych, minuly tyzden mi menili brzdove platnicky na mojom coupe 2.0hdi 100kw 2008, a objavili sme tam nejaky kabel ktory je štiknuty ako na jednej tak aj na druhej strane, mechanik narychlo pozeral a hladal no nevedel prist nato co je to za kabel, za kazdu radu dakujem. Auto funguje a nevyhadzuje ziadnu chybu.
  10. Nazdar, mam 2.0 HDI coupe, pred rokom mi v urcitych situaciach pocitac hlasil chybu antipolution system faulty(ak je to teda ta ista hlaska). Dlhsie som v servise riesil kde je problem, raz to zhaslo, raz nie, nakoniec bola chyba v snimaci otacok, vymenil sa a odvtedy je pokoj. Cenu suciastky uz nepametam, pokial je to nejakych par eur/korun mozno sa to oplati vyskusat a problem mozno pominie.
×
×
  • Vytvořit...