Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přehrání software ŘJ, chybné údaje z váhy vzduchu

Recommended Posts

Odesláno

Ten EGR můžeš asi vyloučit když je zaslepeny, ještě to chce odpojit ovládání, podtlakovou hadicku a zaslepit, hledej na fóru, je to taky mockrat. Chtělo by to možná sledovat za jízdy hodnoty diagnostikou, jestli třeba neskace tlak nafty nebo něco jiného, těžko takhle radit.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, tak se sem opet vracím s neporizenou, verim ze tu budu úspěšnější nez na fb. Tak jsme zjistili ze čipem je váha vyřazena, a ze jsou hodnoty nastaveny na pevno. Motor stale kucka. Dělal jsem test přepadu a u druheho vstriku bylo nepatrně vice. Korekce jsou dobre. Tam to asi nebude. Pořídil jsem si diagnostiku a kdyz to zacne cukat lita na dia požadovaná hodnota tlaku. Prvne jsme si mysleli ze je vadný regulator, ci snimac tlaku nebo čerpadlo ale kdyz lita požadovaný tlak a to mam porad stejne seslapnuty plyn. Nevite prosím nekdo na co se zaměřit? Spatny plynový pedál? Nebo snimac otáček rychlosti, nekde jsem se docetl ze způsobuje take skubani. Prosím o radu uz jsem zoufalý. Diky

Odesláno

Ted mě napadlo ze kdyz to zacne cukat tak asi musi lítat požadovaná hodnota protoze rj si bere udaje i ze sninace otáček rychlosti. Je to tak?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...