ineverexist Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 Ten EGR můžeš asi vyloučit když je zaslepeny, ještě to chce odpojit ovládání, podtlakovou hadicku a zaslepit, hledej na fóru, je to taky mockrat. Chtělo by to možná sledovat za jízdy hodnoty diagnostikou, jestli třeba neskace tlak nafty nebo něco jiného, těžko takhle radit. Citovat
Fannyk Odesláno 24. duben 2016 Autor Odesláno 24. duben 2016 Diky. Ted nevim jestli to měřil na volnobeh nebo pri seslapnuti plynu. Ale vyzkouším co jsi psal. Jeste jednou diky Citovat
krtek 2 Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 (upraveno) to je na volnobeh mas tam aj otacky motoru pokial myslis mna Upraveno 24. duben 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Fannyk Odesláno 24. duben 2016 Autor Odesláno 24. duben 2016 Jo jo to jsem si všimnul myslim sebe. Kdyz mi to měřil john. Citovat
ineverexist Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 To za jízdy myslím měřit přímo když to blbe, pokud se to povede Citovat
Fannyk Odesláno 24. duben 2016 Autor Odesláno 24. duben 2016 To bylo nejlepší ale nemam tu nikoho poblíž s dia. Přemýšlím o tom ze si ji pořídim. Citovat
Fannyk Odesláno 12. listopad 2016 Autor Odesláno 12. listopad 2016 Ahoj, tak se sem opet vracím s neporizenou, verim ze tu budu úspěšnější nez na fb. Tak jsme zjistili ze čipem je váha vyřazena, a ze jsou hodnoty nastaveny na pevno. Motor stale kucka. Dělal jsem test přepadu a u druheho vstriku bylo nepatrně vice. Korekce jsou dobre. Tam to asi nebude. Pořídil jsem si diagnostiku a kdyz to zacne cukat lita na dia požadovaná hodnota tlaku. Prvne jsme si mysleli ze je vadný regulator, ci snimac tlaku nebo čerpadlo ale kdyz lita požadovaný tlak a to mam porad stejne seslapnuty plyn. Nevite prosím nekdo na co se zaměřit? Spatny plynový pedál? Nebo snimac otáček rychlosti, nekde jsem se docetl ze způsobuje take skubani. Prosím o radu uz jsem zoufalý. Diky Citovat
Fannyk Odesláno 12. listopad 2016 Autor Odesláno 12. listopad 2016 Ted mě napadlo ze kdyz to zacne cukat tak asi musi lítat požadovaná hodnota protoze rj si bere udaje i ze sninace otáček rychlosti. Je to tak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.