Francouz_407 Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 Zakládal jsem minulý rok trávník a mám nějaký substrát na založení trávníku, který jsem navezl na celou plochu ve výčce cca 10cm. Trávník vyrostl ale po celý rok mi dělal takového hrbolky, je to po celém trávníku. Nevíte co by to mohlo být, na krtka i to nepřipadá. Citovat
Francouz_407 Odesláno 9. únor 2016 Autor Odesláno 9. únor 2016 Tak pry je to krtonozka, zbavit se ji je prakticky nemozne, ach jo Citovat
MJSytic Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 Tak o tom jsem do teď ani nevěděl Tak jedině vybetonovat a natřít na zeleno. A nebo umělý trávník 4. generace Citovat
OK406 Odesláno 9. únor 2016 Odesláno 9. únor 2016 Jak koukám na fotky, tak podle mě je nesprávní trávník. Jsou vidět suchá místa. Zřemě je substrát navezen na navážku. Pokud by si měl možnost, tak bych zavezl klasickou zeminou a vysel bych ,,bohatější" trávník, zaléval a podle potřeby sekal, ale nejdříve nechat řádně vyrůst trávu a pak až sekat! Samozřejmě, že i správně pohnojit. Bohužel ,,chemií", jelikož klasické hnojení by vadilo svým zápacem tobě i sousedům. Pak by něměla krtonožka šanci. Žížaly jsou pro trávník užitečné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.