vendelinek Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 Kontrolní otázka teď jsem jen tak ze zajimavosti nakouknul do kalendáře a zjistil jsem ze ukazuje jen konkretni den,kdybych si tam chtel třeba k některýmu datumu udělat poznámku,tak se nic neděje,na co ho máme,k čemu je dobrej odesláno z Lumie Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 To není na to aby jsi si tam udělal ty poznámku, tam se mají zadavat akce klubu které by potom byli v kalendáři vidět. Citovat
vendelinek Odesláno 26. leden 2016 Autor Odesláno 26. leden 2016 aha,tak to potom jo,dik za vysvetleni,no a stejne ani to tam neni odeslano z Lumie Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 Zkusil jsem přidat nadchazející sraz, takže je tam. Jo taky to zobrazuje ty narozeniny co tu jsou vpravo A proc tam nejsou? :-D Protože mame box s nadchazejícími srazy a další akce asi momentálně nejsou, ale bližší inffo ti k tomu asi podá vedení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.