Hrubec Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Zdravim. Mam 407cku s 2zonovou klimou a porad mi to mlzi okna zevnitr, ale desne. Klapky pro regulaci teploty jsou ok, naklapeci klapky taky. V podstate jen pri foukani na okna muzu jet tak, ze celni sklo je ok, ale bocni opoceny, kdyz mam stesti, vidim do zrcatek nezamlzenym koleckem velikosti maleho talirku. Uz nevim cim to muze byt, napadla me zasekla klapka na vnitrni/vnejsi vzduch, protoze to zacne mlzit az po chvilce, co to zacne topit. Netusite, kde ta klapka je ?? Napadlo me vyndat pilovy filtr, ale je to na tak blbim miste a tak dlouhy, ze tam ruku abych to zjistil nenarvu. Diky za tipy Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 (upraveno) pylový filtr vyměň a zkus topit s klimou, koberečky pod nohama udržuj pokud možno suché chladící kapalina neubývá? Upraveno 19. leden 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Hrubec Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 Ten filtr jsem menil 3 tydny zpet. Koberecky jsou ok a nemusi jen mrznou, dela to i kdyz neprsi, nechumeli, boty jsou suchy. S klimou to neni spatny napad, ale to by znamenalo, ze vsichni tak topi a to je dost divny. Reseni susit vzduch neustale zaplou klimou asi pomuze, ale chtel bych to spis vyresit natrvalo, ne to "obchazet" klimou Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 právě,že to není obcházení--klima by měla být zapnutá po celý rok a to jak z důvodu suchého vzduchu, tak promazání systému klimatizace, předpokládám, že máš diesel a ten s pohonem kompresoru klimy nemá žádný problém ani přes spotřebu pokud to mlží furt, mohl by být netěsný radiátor topení, ale zase by ubývala kapalina...,někde do potrubí musí jít vlhkost Citovat
Hrubec Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 Kdyz to najit, bude dost problem. Napadlo me, ze by se zasekla klapka na zavrenem vnitrnim okruhu. Kdyz stahnu okno a necham tam nafunet studeny vzduch z venku, tak se to po chvilce trochu odmlzi, okno zavru a chvilku to vydrzi. Kdyby valila vlhkost na topeni, tak by se to melo zamlzit takrka hned si myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 (upraveno) tu klapku bys měl slyšet při přepínání venek/vnitřek--lehni si u spolujezdce na podlahu hlavou k topení (já jsem ji slyšel na všech pežotech co jsem měl), ale nevidím rozdíl ohledně mlžení, jestli je klapka v té či oné poloze kdyby tekl radiátor, mlží to nejvíce po zahřátí chlad. kapaliny a koberec pod pedály je vlhký Upraveno 20. leden 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Tu klapku by si nasiel za pelovym filtrom,resp nad ventilatorom. Citovat
Hrubec Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 Napadlo me, ze jak se to zafuni a vzduch se necisti, tak ze by to mohlo delat tim. Vazne me totiz uz nic nenapada Citovat
Hrubec Odesláno 20. leden 2016 Autor Odesláno 20. leden 2016 Tu klapku by si nasiel za pelovym filtrom,resp nad ventilatorom. A dostanu se tam i bez vyndani palubovky ?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 aco ucpany odtok kondenzatu ?? to by mohlo zpusobovat mlzeniklapka je za kastlikem - zespod by mel byt k ni pristup Citovat
Hrubec Odesláno 22. leden 2016 Autor Odesláno 22. leden 2016 aco ucpany odtok kondenzatu ?? to by mohlo zpusobovat mlzeni klapka je za kastlikem - zespod by mel byt k ni pristup Citovat
Hrubec Odesláno 22. leden 2016 Autor Odesláno 22. leden 2016 A ten odtok najdu kde ? Kastlik jsem mel vendu, kdyz jsem opravoval praskly klapky a tam jsem videl na topeni jen dolni motorek od klapky a horni motorek je asi naklapeni klapek nohy/telo/okna. Kdyz kouknu dozadu, vidim tam ventilator, ale kde ta klapka je, to nikde noc nevidim Citovat
Hrubec Odesláno 22. leden 2016 Autor Odesláno 22. leden 2016 Nemel by jsi nejakou fotku ? A ten odtok je dobry napad, to me nenapadlo. Jdu googlovat, kde to hledat Citovat
Kvapik Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 Poradí mi někdo prosím jak vyndat kolenní airbag u řidiče. Potřebuji se dostat ke klapce ,ale airbag mi překáží.Předem děkuji Citovat
chuck11 Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 Pokud si dobře pamatuju tak je přišrubovaný 2 šrouby,které demontuješ ze spodu a pak ho jednoduše vycvakneš ven a odpojíš kabely. PS.nezapomeň odpojit baterku Citovat
Kvapik Odesláno 29. leden 2016 Odesláno 29. leden 2016 OK. Zítra to zkusím.Raději jsem se zeptal abych něco nezvojtil hrubým násilím. Díky Citovat
Lada78 Odesláno 30. leden 2016 Odesláno 30. leden 2016 Odpoj baterku a dej si cigaro. Sundej ten hadrak za airbagem a kdyz si posvitis primo za nej, uvidis dve matky ktery ho drzi. Odpoj z boku kablik a kostru jako posledni. Pak ho jen vycvaknes preklapenim smerem dolu. Citovat
Kvapik Odesláno 1. únor 2016 Odesláno 1. únor 2016 Díky za radu. Trochu jsem se potrápil s airbagem, ale zvítězil jsem !Mám už i lepidlo, tak jen trochu příznivější počasí a vykuchám to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.