Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže odpovím si opět sám, přes diagbox sem zjistil že v telematice mám úroveň hlasitosti nastaveno na 7 a ve 407 má být úroveň 3,nicméně po přepnutí šel zvuk stále potichu a v dalším kroku sem koukal že v diagnostice mám aktivní audio zesilovač,(v autě ho nemám) přepl sem na nepřítomen a zvuk je už krásně slyšet. Toť vše kdyby to někoho zajímalo :D

Odesláno

Tak to ma zaujima,lebo mne to pipa vzadu v stlpiku(vpravo) asi kde je RJ a tiez to je niekedy slabsie pocut.Ale pipanie nejde z reproduktrov,tak aky suvis ma s tym RT3? :myslim

Odesláno

U toho nastavování je na diagnostice samostatná kolonka s bzučákem pokud pípání nejde z reproduktoru ale už si nepamatuju jestli je hlasitost bzučáku nastavitelná

Odesláno

xpetrix: Senzory pípají v těch reproduktorech, na jejich straně je překážka - levá, střed, pravá, přední ,zadní. V podstatě co je graficky na RT3 jde i z repro.

Odesláno

Takže rádia sou taky can a van? A kdybych koupil Van rádio tak ho v mém autě nerozjedu? Já jen že když se ty rádia prodávají na inzercích tak vám nikdo neřekne jestli je to Can nebo Van.

Odesláno

Kolik to teda vyšlo na koruny ? Počítám správně že cca 6.000 ?

Odesláno

Kolik to teda vyšlo na koruny ? Počítám správně že cca 6.000 ?

Povedlo se mi sehnat tady v cz za 5,a za rt3 sem ani nebyl ochotnej dát víc přeci jen už je to dost starej systém,za rt4 bych dal klidně víc ale nesehnal sem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...