Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemam potrebu vas tahat za nos. Chtel jsem se jen podelit se svou zkusenosti.:) pro upresneni jeste uvedu, ze pokud vuz je financovan je dodatecna sleva 15tis. a uver muzete druhy den zdarma doplatit. :)

Odesláno (upraveno)

Jj český človíček si cestičku vždycky najde :D:super

Já když (v pravěku) kupoval svoji 307SW, dostal jsem od dealera slevu skoro celý DPH (tehdy 20%) a bez přestavby ;) U "Simply Clever" mi tehdy nabídli jen necelých 60tis.

Upraveno uživatelem Veverka
Guest Fabi Pavel
Odesláno

Já jsem dával za 2008  330tis kč bílá barva
za motor 1,2 110k výbava active s paket city, dvouzonova klima, parkovací senzory.

Odesláno

Veverka

v pravěku byl zisk koncesionáře u dost větší než dnes. I ta auta stála o dost víc při podstatně menším vybavení.  

Patas2008

pravděpodobně jsem jeden z těch co tě informovali o tom, že tvá vybraná konfigurace modelu P 2008 Active 1.2 Pure Tech 82k  v akci 7 Dní Peugeot u nás bude stát 310.000,- + paket City 10.000,- a případně - 15.000,- při financování značkovým úvěrem. Toto byla naše cena a vzhledem k tomu, že znám veškeré náklady a zisky, které máme při prodeji takového vozu mi nic jiného nezbývá než na ní trvat. Za tvou cenu mohu jen litovat majitele Hradecké koncese. Bohužel každý rok končí některé oficiální prodejní nebo servisní místo. Dost často je důvodem ukončení nemožnost majitelem ufinancovat z minimálních zisků nutný rozvoj a plnění vyžadovaných standardů značky u své provozovny. Určitě jsi zaznamenal, že před x lety se Peugeoty prodávali v různých budovách. Pak nastala nutnost mít budovu v evropském střihu "BLUE BOX" byl středně modré barvy. Mnoho takových objektů proto bylo nově postaveno. V loňském roce jsme museli barvu budovy změnit na tmavě modrou. To není vše, další změny se ještě připravují. Každé školení, přístup k potřebným datům pro servis vozu, všechny nutné přípravky atd. to vše musí koncesionář zaplatit. Až pojedeš se svým novým vozem na servisní prohlídku určitě budeš chtít aby se ti o vůz staral proškolený mechanik. Mechanik, který bude mít při ruce servisní počítač. Počítač s možností propojení do centrální sítě aby se, pokud to bude nutné, na tvůj vozu podíval tovární diagnostik sídlící v zahraničí. To vše se platí...

Odesláno

Patas2008

Tvá cena za vůz který jsi objednal do výroby v akci 7Dní Peugeot = buď nás taháš za nos nebo jsi objednal u někoho kdo Ti cenu bude dotovat snad ze své peněženky.

Pokud se najde takový prodejce, tak je pro majitele koncese neštěstí. Každá podnikatelská činnost je založena na tvorbě alespoň maličkého zisku.    

konkurence je holt velká,někdo nakoupí třeba víc aut na sklad,dostane se s cenou za vozy níž,je to jistě o odběru do politiky prodeje moc nevidím,ale znam člověka z vedení,už zde pár klubákům udělal dobrou cenu na vůz...firma funguje dál a asi to ze svého nedotuje,protože by už asi neexistovala.....

Odesláno

Charlie 1

já jsem psal o něčem trochu jiném. Jako to napsal slušně... zavolat v jedné (pro nakupujícího klienta) nejvýhodnější akci. Poptávat vůz, který se bude objednávat do výroby a tudíž nikoho netlačí nutnost zrovna tento konkrétní, již dlouho na skladě ležící, prodat. Hned druhou větou říct, tahle cena mne nezajímá... chci podstatně menší... ještě mi přidejte zimní pneu... :myslim

Zde se neřešil nákup několika vozů. Prodej vozu někomu známému nebo nějaký podobný nestandardní případ. (např. členu klubu)  Nebudu psát podrobnosti, ale zde uvedená prodejní cena je cca rovná nákupní ceně včetně všech případných další odměn za prodej. Alespoň to tak je prezentováno. Pro přesné posouzení je třeba vidět objednávku vozu včetně případné úvěrové kalkulace.

Běžný obchod je založen na trochu něčem jiném. Za práci, to znamená, prodej vozu včetně předprodejní přípravy atd., je normální požadovat a obdržet přiměřenou odměnu. I ty a všichni ostatní za svou práci dostáváte odměnu / mzdu. Proč jí nemá dostat koncesionář?   

Odesláno

Myslim, ze bych tema nakupu vozu asi nejradeji uzavrel. Chtel jsem se podelit se zkusenosti s nakupem a v podstate radosti z toho. Ovsem ted jsem trochu zklamany. Bohuzel ale zijeme v dobe, kdy kazdy (az na par vyjimek) kouka na cenu. Mrzi me, ze se zde setkavam s nejakym "konkurencnim bojem" nebo jak to nazvat. Tuto cenovou nabidku nenabidl jen Hradec, nicmene jsem Hradecak a tak nevidim duvod jezdit objednavat auto na druhou stranu CR. A take si myslim, ze jsem zadnemu prodejci pri nakupu s nadsazkou receno nemiril zbrani na hlavu, aby mi auto za tuto cenu MUSEL prodavat. Vidim v tom spis urcitou uctu, ochotu a chut. Na druhou stranku si tim ziskali me a rad k prodejci prijedu treba i na servis a nebo koupit prislusenstvi. A tady mi asi date za pravdu, ze to je skvela reklama. Mimo to doporucim rad prodejce i svym znamym. A take si myslim, ze pokud prodaji 10 aut mesicne a vsichni novi majitele budou s prodejcem spokojeni a budou jezdit a servis k onemu prodejci, je na tom prodejce lepe, nez ten, ktery si hrde stoji za svou cenou a proda vozu treba jen 5. A pokud ctu na urcite prodejce spatne recenze na internetu a pak se o tom sam presvedcim, tak verte, ze nemam chut si u takoveho prodejce koupit ani bonbon. :) A me nezbyva nic jineho nez se tesit na svuj vuz. Hezky den

Odesláno

neber  si to tragicky.Gratuluju k autu a euforii z něho.A vždycky se najde nějaký školitel,který Ti bude,a nejen Tobě, říkat,

jak je to nefer.A jak jsi dotyčného poškodil.Bohužel dnes je doba,že smlouvání je jako na trhu-běžné.A kdo to kdy neskusil?

Než mi měnili srdce,tak jsem pracoval ve strojařině-obrábění cnc.A to dodavatelé tlačili ceny.Boj o každý desetník.Jo a platit

Vám budeme za tři měsíce,snad.A myslím,že prodejce netratil,bud má prémie za prodaný objem,čili honí kusy,nebo mají dobře nastavenéceny na servisu.No a nebo-prodělek,taky vejdělek.

Odesláno

Jo, prodejci často smlouvat neumí :D

Patas2008: Udělals to dobře a myslím, že můžeš být hrdý, protože to mnoho jiných takto nedokázalo. To je vidět i z některých reakcí tady. Anebo jsi měl prostě kliku, to se některým taky občas stává a trestné to není ;) Jestli na tom dotyčný dealer vydělal nebo ne, je jeho věc. Kdyby nechtěl, jistě ten vůz za tu tvoji cenu prodávat nemusel...

Odesláno

treba podradzovať :)

do prudšieho kopca sa dusí aj na štvorke, na trojke už chytá druhý dych, nakoľko tu sú krátne stupne.

Na diaľnici točí necelých 4000.

Na počudovanie to nehučí až toľko, ako by som čakal ale motor je slušne počuť.

Na tiahlejších stúpaniach jej už dochádza dych a spomaľuje.

Guest Fabi Pavel
Odesláno

No to mě flákněte,
dneska nebo zítra jsem si měl jet pro nové auto a teď mi volali z peugeotu že jim přišel e-mail z prahy se seznamem aut které nesmí předat majitelům, že tam bude opravná akce, ale ještě přesně neví co a jaká, že to je v řešení.

Prý kdy to bude opravené a vyřešené se neví. 
To je teda smůla Emotikona frown

Odesláno

Velice reálně zvažuji koupi vozu Peugeot 2008 v benzinu. Jediné, co mě odrazuje, je nutné použití 98 oktanového benzinu. Jednak není k dostání běžně na všech čerpacích stanicích a navíc jeho cena... Na nejbližší benzince je o 6 Kč/l dražší, než natural 95...  :(

Nevím, co by provoz s naturalem 95 udělal s motorem a navíc by došlo ke ztrátě záruky...  :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...