Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj chci se zeptat dělaj jste si někdo doma repasy zadní nápravy sám?? nebo je lepší to přenechat někomu kdo se tím zabývá?? Nebo třeba jenom koupit repasovanou a sám si jí doma vyměnit, je to složité nebo jsou k tomu potřeba nějaké spešl nářadí?? A ještě jedna otázka na netu jsem našel několik inzerátů kdo prodává již repasovanou nápravu, je něco na co se třeba zaměřit?? nevím třeba co by mělo být určitě uděláno a jaká ložiska??   někde jsem viděl že i nápravu navrtávají a dávají tam maznice?? jestli je to dobře či ne??

díky

Upraveno uživatelem matesxxx1
Odesláno (upraveno)

Maznice: pokud se repas udělá správně, tak náprava vydrží jako nová, tzn. asi 200 t. km nebo 10 let. Maznice nejsou třeba.

Upřímně, než se to poprvé a jedinkrát učit, tak je lepší ty peníze vydělat ve své profesi.

Zde by ti to udělali na počkání (trvá to asi 6 hodin), v dobré kvalitě, cenu se zeptej, asi 7000: Zábřeh, tel. 583 411 572. Je to sice "daleko", ale ráno v 5 sedneš a jedeš a v 18 jsi doma s hotovým. Budeš stát u opravy a obdržíš instrukční výklad, co a proč se tak dělá. A budeš si mnout ruce, že ses vyhnul vlastnoruční opravě.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Maznice: pokud se repas udělá správně, tak náprava vydrží jako nová, tzn. asi 200 t. km nebo 10 let. Maznice nejsou třeba.

Upřímně, než se to poprvé a jedinkrát učit, tak je lepší ty peníze vydělat ve své profesi.

Zde by ti to udělali na počkání (trvá to asi 6 hodin), v dobré kvalitě, cenu se zeptej, asi 7000: Zábřeh, tel. 583 411 572. Je to sice "daleko", ale ráno v 5 sedneš a jedeš a v 18 jsi doma s hotovým. Budeš stát u opravy a obdržíš instrukční výklad, co a proč se tak dělá. A budeš si mnout ruce, že ses vyhnul vlastnoruční opravě.

Děkuji za info. tak to než těch 200 znova najede tak to už to mí t nebudu takže maznice nejsou třeba. 

No a s tou výměnou to máš asi pravdu že je lepší než se s tím peklovat si to nechat udělat. Dojdu si raději do práce párkrát navíc a je to.

a ještě jsem tam vyčetl na netu že se někkde nějak brousí a pokovují nově ty trubky co se dávají dovnitř nápravy, myslíš že je to všude standart při repasy nápravy?? a taky jsem někde viděl že někdo dává ložiska a někdo nějaké silikonové vložky nebo kluzáky?? co je lepší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...