pavel981 Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 ahoj,nevi někdo z vas kde udelat repas napravy na severu cech?zatecko a okoli?dik Citovat
matesxxx1 Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 (upraveno) Ahoj chci se zeptat dělaj jste si někdo doma repasy zadní nápravy sám?? nebo je lepší to přenechat někomu kdo se tím zabývá?? Nebo třeba jenom koupit repasovanou a sám si jí doma vyměnit, je to složité nebo jsou k tomu potřeba nějaké spešl nářadí?? A ještě jedna otázka na netu jsem našel několik inzerátů kdo prodává již repasovanou nápravu, je něco na co se třeba zaměřit?? nevím třeba co by mělo být určitě uděláno a jaká ložiska?? někde jsem viděl že i nápravu navrtávají a dávají tam maznice?? jestli je to dobře či ne?? díky Upraveno 22. leden 2016 uživatelem matesxxx1 Citovat
P607Olda Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 (upraveno) Maznice: pokud se repas udělá správně, tak náprava vydrží jako nová, tzn. asi 200 t. km nebo 10 let. Maznice nejsou třeba. Upřímně, než se to poprvé a jedinkrát učit, tak je lepší ty peníze vydělat ve své profesi. Zde by ti to udělali na počkání (trvá to asi 6 hodin), v dobré kvalitě, cenu se zeptej, asi 7000: Zábřeh, tel. 583 411 572. Je to sice "daleko", ale ráno v 5 sedneš a jedeš a v 18 jsi doma s hotovým. Budeš stát u opravy a obdržíš instrukční výklad, co a proč se tak dělá. A budeš si mnout ruce, že ses vyhnul vlastnoruční opravě. Upraveno 22. leden 2016 uživatelem P607Olda Citovat
matesxxx1 Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 Maznice: pokud se repas udělá správně, tak náprava vydrží jako nová, tzn. asi 200 t. km nebo 10 let. Maznice nejsou třeba. Upřímně, než se to poprvé a jedinkrát učit, tak je lepší ty peníze vydělat ve své profesi. Zde by ti to udělali na počkání (trvá to asi 6 hodin), v dobré kvalitě, cenu se zeptej, asi 7000: Zábřeh, tel. 583 411 572. Je to sice "daleko", ale ráno v 5 sedneš a jedeš a v 18 jsi doma s hotovým. Budeš stát u opravy a obdržíš instrukční výklad, co a proč se tak dělá. A budeš si mnout ruce, že ses vyhnul vlastnoruční opravě. Děkuji za info. tak to než těch 200 znova najede tak to už to mí t nebudu takže maznice nejsou třeba. No a s tou výměnou to máš asi pravdu že je lepší než se s tím peklovat si to nechat udělat. Dojdu si raději do práce párkrát navíc a je to. a ještě jsem tam vyčetl na netu že se někkde nějak brousí a pokovují nově ty trubky co se dávají dovnitř nápravy, myslíš že je to všude standart při repasy nápravy?? a taky jsem někde viděl že někdo dává ložiska a někdo nějaké silikonové vložky nebo kluzáky?? co je lepší. Citovat
P607Olda Odesláno 22. leden 2016 Odesláno 22. leden 2016 Buďto si počkej na odpovědi tady na fóru, anebo zvedni telefon, zavolej do toho servisu (případně řekni, že tě nasměroval p. Filip) a zeptej se. Pracují do 16. Citovat
mmartinkovic Odesláno 25. leden 2016 Odesláno 25. leden 2016 Zalezi ako kto. Niekto uz ma napravu zrepasovanu a viac menej hotovu to namontuju na auto. Nejaky nastrek,by sa urcite za 6 hodin nestihol. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.