Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě jsme zapoměl doplnit, že tam jsou udělané rozvody s vodní pumpou  :) .

A místo chipu můsím koupit sadu nějakejch normálnějších menší kol, co pujdou bez podložek... (kvůli STK a občasnému zablbnutí někde na dráze nebo okruhu a tak... :-) )

• O 2 týdny později...
Odesláno

A není škoda čipovat motor V6? A jak se píší přede mnou, aby to mělo nějaký efekt a užitek, krom financí za to daných. Ten motor, pokud je o něj dobře a správně pečováno, jezdí krásně!!! Měl jsme možnost jej vyzkoušet.

Odesláno

Tak nestěžuju si že to nejede... Ale chtěl jsem to oživit po letech ještě... Aby to Jelo lépe v nižších a vyšších otáčkách.... Ale nejde sehnat nějakej typ paměti , takže se to čipovat nebude :-(

Odesláno

Tak dnes objednány nové brzdové hadice dopředu, misky uložení předních tlumičů na nové sport tlumiče a sady gumiček do předních BREMBO brzdičů -> zkusím je přetěsnit a zkontrolovat všechny pístky (případně se koupí nové) + stočení kotoučů na vnitřní straně . :o  + ještě výměna jednoho lanovodu a sešteování ručky + vyčištění zadních brzd a ošeření brzdičů.
Jinak jsme koukal a dá se sehnat kompletní sada na 4pístky brembo - válečky,gumičky atd -> na jednu stranu cca 1100-1200kč - to není tak hrozná cena.

Odesláno (upraveno)

co chceš čipovat u atmosféry? Tohle není turbodiesel...

Pokud začneš dělat nějaký úpravy, sání, svody, výfuk, vstřikovače atd. tak pak má smysl doladit palivovou mapu, ale u origo stavu to dopadne dle přísloví - za hodně peněz žádná muzika... :D

Upraveno uživatelem Ducatista
Odesláno (upraveno)

Však už jsme psal , že to stejně nejde upravit kvůli starému typu jednotky... Včera jsem byl na brzdě a výkon se naměřil přesně na 140,7kw/191.3hp a 257.1Nm , takže výkon tam je doslova papírový :D  . A to mě stačí...  ;)

Korigovaný výkon dokonce 146,7kw / 199,5hp .

Upraveno uživatelem Carlo
Odesláno

Potěšilo mě to... :)

Nadruhou stranu nechápu, že když pak na dálnici přetáhnu silnější auto :D  .

Fucus RS - na brzdě nějakejch 218hp 2.5 Pětiválec turbo - je lehčí, novější,  má větší výkon a turbo a stejně mi to jede víc :D hlavně teda od 150km/h vejš :super  .

Ten pětikvalt je v kombinaci s V6 lepší než 6q - třeba ve 407 Coupe 3.0 . Ten focus měl taky 6q .... Atmosféra je atmosféra :D

Odesláno

Carlo: platí starý pravidlo objem ničím nenahradíš... osobně to vím už dlouho :) Ty tzv. oturbený motory jsou dobrý na odpich atd. ale ve větších rychlostech prostě už nemají tolik dechu jako 6válce atd.

Odesláno

Přesně a to křídlo tu prdel podtrhuje :-) , miluju tu záď :-D ... 6.q je naprd veř mi, zlatej 5qualt :-) 6q tak do hdička...

Odesláno

Přesně... :-) Ale zpátky z Prahy (130km) jsem byl po vedlejších silnicích za hodinu a dvacet minut a to jsem ve vesnicích dodržoval rychlost ( jinak 150-200 :D  ) :-) a spotřeba ve finále na ujetejch 300 km byla 11,5L/100km ... Ale dá se jet i za 8-9litrů :-) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...