Pepee1307 Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 Zdravim...pri sundani nohy z plynu citim takove kopani do volantu, taktez i na neutral. Dela to az po ujeti cca 20km po zahrati. Cim nizsi rychlost, tim horsi. Menil jsem loziska v hornim ulozeni...obe byly praskle, ale ulozeni jsem nechal puvodni, protoze nebyly na sklade. Muze to zpusobovat to ulozeni? Take pri zataceni doleva to jde hur, trochu se z volantem pretahuju a vrze to, jak zvykani gumy. Ale jen v rejdu, ne pri toceni a take az po zahrati. Do prava to jde v klidu. Mozna spatne rizeni? Diky za rady. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 (upraveno) pokial horne misky ulozenia boli shnile musis vymenit aj tie predpokladam ze boli ,odkedy ti to robi problemy? spodne misky ulozenia su pogumovane? Upraveno 31. prosinec 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Pepee1307 Odesláno 31. prosinec 2015 Autor Odesláno 31. prosinec 2015 Problemy zacaly minuly tyden obcac lehkymy vibracemi...pak v cemsi trochu zapraskalo a bylo to zas dobry. Tento tyden to byla takova katastrofa, ze uz jsem sotva zatocil do leva a praskalo v tom extremne. Tak jsem vymenil loziska v ulozeni a zdalo se to dobry..ale po nekolika km zacali ty vybrace, jak jsem psal vyse. To ulozeni asi nebude ok. V jednom to lozisko melo celkem vuli. Ty spodni casti jsou pogumovane. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 (upraveno) chyt pruzinu v hornej casti do ruk a toc s nou dolava doprava musis citit jak sa to pretaca voci hornej miske ak to drhne nepretaca je to zle ak to bude zle tak kup horne misky na spodnych miskach musis tu gumu kde dosada lozisko zorvat napr listom z pilky na zelezo ,problem v tej gume je taky ze rokmi se guma prosedne a potom sa onu otiera lozisko pri rejdovani to je to gumove zvykani co pocues Upraveno 31. prosinec 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Almanil Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 U mě byl taky problém v miskách, chvíli to po výměně ložisek bylo OK, ale poté bylo poznat, že to není ono. A ty misky jsem chtěl jen sundat na plech, ale moc to nešlo a ještě byly zkorodované, takže jsem musel dat nové. Citovat
Pepee1307 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Děkuji za pomoc. Teď vzhlížím uložení a na příklad na auto Pema mají za pěknou cenu př. zde http://www.autodily-pema.cz/autodily/peugeot/406-break-8e-f/2.0-hdi-110-80kw/odpruzeni-tlumeni?tecDocProductId=1176524&ga%5B0%5D=1180 jenže to je ta horní část toho uložení a nikde jsem nenašel tu spodní, ta co jde na pružinu. Jak to vlastně je? Citovat
krtek 2 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 (upraveno) vravim jak spodne misky pories tie budu miestami hrdzave ale prehnite nebudu su masivnejsie nez horne staci pilovym listom na pilku zrezat tu gumu kde dosada lozisko prebehnut smirgel papierom trochu pomastist vazelinou a bude ok vzdy sa viac oplati brat sadu loziska plus misky cenovo to vyjde lepsie Upraveno 3. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Almanil Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 Já jsem vzal ty pogumované misky v Peugeotu. Ta guma z mojí verze moc dobře nešla a taky jsem je měl místy zkorodované. Citovat
Pepee1307 Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Ok, díky moc...kuličkové ložiska mám nové, tak jdu objednat ty misky. Ještě jednou díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.