mk405 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Čas vánoc se blíží a tak myslím je čas se zamyslet nad tím jestli tento rok ještě zmáknem nějaké to malé setkání tak napište jak se vám to hodí, nebo kdy by jste se chtěli setkat, minule se diskutovalo jestli před Vánocema nebo mezi svátkama, tak něco navrhněte, at se nějak stihneme domluvit já bych to viděl asi takhle: před Vánocemi sobota 17.12. mezi svátky 27.-30.12. to nevím kdy přesně, něco nahodte a jako vždy H.B. náměstí a pokud chcete za světla tak to by muselo být tak v 15:00 nebo dříve, nebot po 16:00 už se stmívá takže piště své představy. mk:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 17.12. jsem v Praglu, beznadejne zaneprazdnen nicnedelanim 23/25/27 jsem v HB a mam asi i cas pokud chcete ve vsedni den za svetla, tak to aby bylo nekde jinde, v HB uz je parkovani drazsi nez v Praze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Nevím, nevím. Moc rád bych dojel, ale s časem a penězi je to špatný. Ale jak řekl slepej, uvidíme. P.S.: Ale ta bílá čokoláda, ta byla, že Vvitty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 2DODO uvidis, vsak ono je to krapet z ruky cokolada byla super, vsak se na ni taky pravidelne stavuju, kdyz jsem u nas na vsi netusim, kde ji sehnat, jinak bych si ji delal v baru u nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 už jsem se bál že to nikdo nenajde takže nám vzniknul asi trošku problém s místem, kde se sejdem tu čokoládu mají i na Seči, ale ne tak dobrou jako v HB:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 mk405 ja myslel, ze vecer uz se neplati, teda pokud netrvate na tom svetle neplacene parkoviste je na Ostrove, ne primo pred hospou, ale hned vedle za plotem, prodavali tam kdysi nejake stavebniny... nebo pred Aleji... ale zase tam nemaji tu dobrou cokoladu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Původně zaslal: Vvitty mk405 ja myslel, ze vecer uz se neplati, teda pokud netrvate na tom svetle neplacene parkoviste je na Ostrove, ne primo pred hospou, ale hned vedle za plotem, prodavali tam kdysi nejake stavebniny... nebo pred Aleji... ale zase tam nemaji tu dobrou cokoladu na náměstí se platí do 17:00 a to 10kč/30min, včera jsem tam platil protože se to tam hemžlo černejma , asi si vybírají na dárečky :D:D ty že jsi z HB:myslim :D:D na Ostrove je neplacené jen to malé před hospodou, za plotem u restaurace je to jen pro zákazníky restaurace a mezi kinem a restaurací je placené a mají tam závoru navrhuji : sejít se dříve na parkovišti U Aleje, kecat a okukovat auta až do 17:00 poté se spanilou jízdou přemístit na náměstí a do kavárny tedy pokud tam nebudem sami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 2MK405: ja uz brod davno neznam ad parkovne, za kazdou dalsi pulhodinu se plati 20,-, v Praze platim tak 30,- na hodku za hlidane, nikoliv jen placene (Vinohrady, ...), to mi prijde jako sprosty... ad parkoviste, prijed a ukazu to pred hospodou je pres den placene a hlidane, vzadu je pres den placene s hlidacem v budce a za plotem u restaurace nevim kde je no kdyz tam budeme sami, tak dame poradnej nocni zavod brodem, ne? kdo driv dobehne do kavarny, tak objednava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Bral bych srázek před vánocema. Od 23.12 do 1.1 jsem zasekanej:(. Ideální je (pro mne) všední den po 17 hodině, ale pokud budu moci tak přijedu i jindy. Takže plánujme čas utiká Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 a nebo uděláme 2.sraz před vánocema a 3.sraz hned po vánocích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Původně zaslal: Vvitty za plotem u restaurace nevim kde je [/color] hned vedle budky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 k tomu závodu: ty budeš dělat rychlost a já zvuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 hm, tak koukám že nás asi moc nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Co takhle to udelat v ZR??? Tam je velký parkoviště u Žďasu, mohlo by to bejt v sobotu a bude to vzdálenostní kompromis ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 ZR = ždár nad sázavou? záleží na ostatních, já se klido přijedu podívat i do ždáru;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Ano ZR je Žďár nad Sázavou. Mně je taky jedno KDE u mne rozhodne KDY. I kdyz ZR mám podstatně blíž (a možná bych také poprvé spatřil Jezkovi.voci) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Ježkovy voči! - Ježkovi.voči !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 takže první termín jsme prošvihli tak snad po tech Vánocích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasky Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 no co se týče mě, tak já 25. jedu na hory a vratím se až 30.12. Silvestr budu slavit v Chotěboři:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasky Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 výsledek: je to pasé.... Můžu až po novým roce:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts