stafflik Odesláno 27. prosinec 2015 Odesláno 27. prosinec 2015 Dá se přes diagnostiku nastavovat citlivost světelného senzoru? Rád bych nastavil citlivost tak aby spínalo osvětlení přístrojovky co nejdřív. Vadí mi například při mlze, že se nedají zapnout mlhovky dřív než ručně zapnu světla. Děkuji za odpověď Citovat
stafflik Odesláno 29. prosinec 2015 Autor Odesláno 29. prosinec 2015 Nikdo neví jestli se to dá nastavit? Citovat
pajas502 Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 U starého modelu ne a modely po face ? docela pochybuju,ale na jisto to nevim Citovat
HonzaZ Odesláno 30. prosinec 2015 Odesláno 30. prosinec 2015 To zjistíš jedině na diagnostice. Málokdo si dokáže zapamatovat kde a co jde u toho kterého auta nakonfigurovat. Citovat
stafflik Odesláno 30. prosinec 2015 Autor Odesláno 30. prosinec 2015 Tomu jsem se právě chtěl vyhnout. Nerad bych platil za diagnostiku a potom to ani nepůjde. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. prosinec 2015 Odesláno 30. prosinec 2015 Většinou to nejde, ale jsou i vyjímky. Odkud jsi? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. prosinec 2015 Odesláno 30. prosinec 2015 Tomu jsem se právě chtěl vyhnout. Nerad bych platil za diagnostiku a potom to ani nepůjde. když ti nic nenastaví, protože to nepůjde, nic nebudeš platit Přema ohodnotil 1 Citovat
Přema Odesláno 30. prosinec 2015 Odesláno 30. prosinec 2015 jenže daný soudruh má s tím když to nejde nastavit víc práce než když to jde....protože se to snaží všemožným hledáním najít........ Citovat
stafflik Odesláno 31. prosinec 2015 Autor Odesláno 31. prosinec 2015 Většinou to nejde, ale jsou i vyjímky. Odkud jsi? Olomouc. Pokud to není běžná záležitost tak na to kašlu. Díky za rady Citovat
kacaba12 Odesláno 3. leden 2016 Odesláno 3. leden 2016 (upraveno) Koukám že ti nikdo neporadil . Tak nastavit se senzor dá. V nastavení malá citlivost . střední . velká citlivost Nastavení trvá 2 min. pokud víš kde. V BSI jednotce dáš funkce volitelné zákazníkem a dále konfigurace dále najdeš osvětlení a tam změníš citlivost senzoru (na fotkách je vše vidět) Upraveno 3. leden 2016 uživatelem kacaba12 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.