Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klubáci,

Mám v plánu učinit že dvou aut jedno, kde vše bude fungovat.

Koupil jsem si parádní kousek s LPG, ale nejde v něm klimatizace a jsou k němu 2 klíče, ale jeden jen odemyká a to pouze u řidiče a ten druhý je do spínací skříňky. DO nefunguje.

Mám ještě jedno auto se stejnou motorizací, kde je funkční klimatizace, DO a jeden klíč na vše.

Chtěl bych se zeptat, za je možné všechny ty změny provést vlastnoručně bez speciálních nářadí, nebo je tu někdo že severu Čech, kdo by byl ochoten mu s tím pomoci? Rád i zaplatím, ale nechci do toho moc investovat.

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

A nebude problém se spínací skříňkou? Imobilizer atd. a co snímač na DO? Ten lze spárovat i jiným klíčkem?

Odesláno

a takovou zběžnou prohlídku jsi udělal...? podle vinek, podle reálných věcí,co tam máš...?prošel jsi ,kolik to má větráků ty modely. kaple ,kabeláže,čudle,přepínače ...co kus to frantík unikát....

Odesláno

No, nedělal jsem to, tak vím prdlajs :) jsou to takový otázky, abych se vyvaroval případným problémům, které jistojiste nastanou. U toho imobilizeru předpokládám , že nějaký čip bude v klíči a nějaký čip někde u spínačky.

Odesláno

já bych teda první co udělal ,vůbec prošel,jak je co shnilý a vymlácený ,než se pouštěl do debaty o přehazování.....

ale když ji miluješ....

Odesláno

a takovou zběžnou prohlídku jsi udělal...? podle vinek, podle reálných věcí,co tam máš...?prošel jsi ,kolik to má větráků ty modely. kaple ,kabeláže,čudle,přepínače ...co kus to frantík unikát....

No, to jsem neudělal :) nějak mě to nenapadlo a ani nevím jak :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...