Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potrebovala bych se zeptat. Pritel ma Peugeot 308 SW, r.v. 2012. Pri otevreni kufru jsme si vsimly, ze zespoda dveri zacina kvest lak. V Peugeotu nam ale rekli, ze nam to na zaruku neuznaji, jelikoz zaruka na lak je pouze 3 roky. Je to tak? Nebo se mame zeptat jeste nekde jinde? A nevim, jak Vam, ale u zadnich levych dveri se nam osoupala barva z tesnici gumy od dveri. Lze to nejak taky reklamovat? Nebo se to vztahuje take na lak se zarukou 3 roky?

Odesláno

Jak vypadá servisní knížka? Máte v ní orazítkovaný všechny kontroly i co se týče karoserie a laku? Auto máte od nového? Určitě bych se nenechal odbýt a zkusil to případně jinde. ;)

Odesláno (upraveno)

A nevim, jak Vam, ale u zadnich levych dveri se nam osoupala barva z tesnici gumy od dveri. 

Auto mám vyrobeno prosinec 2008 - u obou zadních dveří a vyklápěcího okna 5tých dveří  mám barvu prošoupanou od gumy (je to krásně vidět, neboť vykukuje téměř bílý základ v tmavočervené metalíze). Vypadá to, že dávají méně vrstev než by sii zasloužilo nebo dochází za jízdy k mikroposuvům dveří po rámu anebo mají měkký lak. Nicméně v základovce to už dál viditelně "nebrousí" - železo ještě není nikde vidět.

Navíc se mi rozpadá guma kolem zadního vyklápěcího okna 5. dveří. Naštěstí to je jen "prachové" těsnění - nikam neteče, jen jsou vzpěry okna namáhané prachem a částečně vlhkem. Vyměnit samostatně nelze - součást okna cca 15 kkč. :-(

Jo a na 5. dveřích zatím žádná známka rzi či kvetení (ťuk, ťuk, ťuk) - takže to vypadá na vadu kusu.

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

Pokud jsou to malé tečky, je to "polétavá rez" - jde to rozleštit, je to povrchová vada. Pokud je tam puchýřek, jde to zevnitř, na to by se měla vztahovat záruka. pokud je to odřené a rezavé, tak to na záruku nepůjde.

Jinak barva se mně šoupala taky, těsnění je asi moc tvrdé, vyřešil jsem to přelepením inkriminovaných míst průhlednou lepicí páskou - není to vidět a nic se nešoupe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...