Míša 308 Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Ahoj, potrebovala bych se zeptat. Pritel ma Peugeot 308 SW, r.v. 2012. Pri otevreni kufru jsme si vsimly, ze zespoda dveri zacina kvest lak. V Peugeotu nam ale rekli, ze nam to na zaruku neuznaji, jelikoz zaruka na lak je pouze 3 roky. Je to tak? Nebo se mame zeptat jeste nekde jinde? A nevim, jak Vam, ale u zadnich levych dveri se nam osoupala barva z tesnici gumy od dveri. Lze to nejak taky reklamovat? Nebo se to vztahuje take na lak se zarukou 3 roky? Citovat
radim.1008 Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Jak vypadá servisní knížka? Máte v ní orazítkovaný všechny kontroly i co se týče karoserie a laku? Auto máte od nového? Určitě bych se nenechal odbýt a zkusil to případně jinde. Citovat
Míša 308 Odesláno 23. prosinec 2015 Autor Odesláno 23. prosinec 2015 Auto je z predvadecky, takze nove.Podivam se do servisni knizky ale oni tam stejne nic moc nepisou :-( Citovat
RichVa Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 (upraveno) A nevim, jak Vam, ale u zadnich levych dveri se nam osoupala barva z tesnici gumy od dveri. Auto mám vyrobeno prosinec 2008 - u obou zadních dveří a vyklápěcího okna 5tých dveří mám barvu prošoupanou od gumy (je to krásně vidět, neboť vykukuje téměř bílý základ v tmavočervené metalíze). Vypadá to, že dávají méně vrstev než by sii zasloužilo nebo dochází za jízdy k mikroposuvům dveří po rámu anebo mají měkký lak. Nicméně v základovce to už dál viditelně "nebrousí" - železo ještě není nikde vidět. Navíc se mi rozpadá guma kolem zadního vyklápěcího okna 5. dveří. Naštěstí to je jen "prachové" těsnění - nikam neteče, jen jsou vzpěry okna namáhané prachem a částečně vlhkem. Vyměnit samostatně nelze - součást okna cca 15 kkč. :-( Jo a na 5. dveřích zatím žádná známka rzi či kvetení (ťuk, ťuk, ťuk) - takže to vypadá na vadu kusu. Upraveno 23. prosinec 2015 uživatelem RichVa Citovat
Ajap Odesláno 23. prosinec 2015 Odesláno 23. prosinec 2015 Pokud jsou to malé tečky, je to "polétavá rez" - jde to rozleštit, je to povrchová vada. Pokud je tam puchýřek, jde to zevnitř, na to by se měla vztahovat záruka. pokud je to odřené a rezavé, tak to na záruku nepůjde. Jinak barva se mně šoupala taky, těsnění je asi moc tvrdé, vyřešil jsem to přelepením inkriminovaných míst průhlednou lepicí páskou - není to vidět a nic se nešoupe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.