Maverick Odesláno 18. prosinec 2015 Odesláno 18. prosinec 2015 Ahoj, chci se zeptat je u 607 možná záměna těchto dvou displejů? Osobně si myslim, že ano, ale neměl jsem to ještě v ruce. A pokud ano, co vše potřebuju k tomu, abych mohl místo monochromatickýho displeje mít v autě ten větší barevnej? Je mi jasný, že potřebuju displej a rámeče, ale nemá to třeba navíc ještě nějakou jednotku někde zašitou, kterou by potřeboval pro svou funkčnost? Oba displeje jsou prý z aut rv 2002. Citovat
Liqui Odesláno 30. květen 2024 Odesláno 30. květen 2024 Zdravím, po spuštění alarmu u zaparkovaného auta mi přestal fungovat středový barevný displej radia, CD, navigace atd. Předtím s ním nebyl žádný problém, před zaparkování byl normálně funkční, nyní jen černá orazovka. Dle manualu by měl mít společnou pojistku pod palubovkou právě s alarmen a dalšími věcmi. Pojistka je ok, alarm funguje. Nemá displej ještě někde nějaké další jištění (pojistku apod.), anebo jen tak z ničeho nic "odešel". Pokud se mi náhodou podaří sehnat stejný barevný (funkční), bude po výměně bez nutnosti daších úkonů hned fungovat? Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.