WoMec Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Ahoj, všiml jsem si, že kolem škrtící klapky prosakuje olej. Jednak na samotné klapce v pravé části, tam kde je servomotorek a pak mezi přírubou a sáním motoru ... Není to nijak extrémně velký unik, ale je tam a kape to na alternátor ... Setkali jste se s tím někdy ? Jde to nějak jednoduše opravit ? 307 Break - 1.6HDi 66kW 2008 (DV6ATED4) Navečer kdyžtak přidám ješte nejaké fotky. Díky Citovat
HonzaC2 Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Jo, setkal. Neresitelne. Ta klapka je slepena z nekolika kusu a pokud to tece stejne jako mne, tak ti to tece mezi hornim a spodnim kusem, kde mezi tim je takova gumova hmota - neco jako lepidlo. Zkousel jsem to rozebrat, ale neslo to. Leda destruktivne Citovat
WoMec Odesláno 30. prosinec 2015 Autor Odesláno 30. prosinec 2015 Pozdě ale přece ... prosakuje to nahoře mezi sáním a kovovou přírubou a pak kolem klapky ... Citovat
Veverka Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 Jo měl jsem to podobné, ale proti tvému z mého tedy už crčelo jak z podřezaný krávy. Celej ten velkej plastovej box byl v háji a urvanej (jakoby rozežranej) a musel se prostě vyměnit celej - rozebrat a hlavně složit zpět do funkčního stavu to prej nejde. V Peugeotu ještě navrhovali "přetěsnit", ale sami neměli moc odvahu do toho jít... Citovat
MJSytic Odesláno 31. prosinec 2015 Odesláno 31. prosinec 2015 To je paradox - někdo si ty plasty v motoru schválně mastí "oživovačem plastů" a někdo je má nablejskaný - jako nový a chce je vyměnit Citovat
WoMec Odesláno 1. leden 2016 Autor Odesláno 1. leden 2016 Mě jde primárně o to, aby se mi olej nedostával do alternátoru ... což se zatím bohužel děje :/ Citovat
Veverka Odesláno 1. leden 2016 Odesláno 1. leden 2016 (upraveno) Přesně táž zkušenost... MJ: ...a někdo měnit musí Upraveno 1. leden 2016 uživatelem Veverka Citovat
WoMec Odesláno 2. leden 2016 Autor Odesláno 2. leden 2016 A samotná klapka drzí jenom na těch hadicích ??? Citovat
Veverka Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 (upraveno) No já tam mám celý takový box ve kterým je víc toho technickýho xindlu a ten (krom toho, že netěsnil) měl zespodu "uhnité" uchycení Upraveno 2. leden 2016 uživatelem Veverka Citovat
WoMec Odesláno 3. leden 2016 Autor Odesláno 3. leden 2016 Asi to zkusím vytáhnout a podívat se na to v dílně na stole ... uvidíme, jestli tam bude neco "vyloženě špatně" ... Citovat
oswaldik Odesláno 4. leden 2016 Odesláno 4. leden 2016 Ja som to mal podobne. Tak som to vytiahol von, rozobrat som sa to bal tak som to odmastnil a všetky spoje som pretrel ciernym silikonom co je na tesnenia v motore. Je to asi rok, zatial to drží Odoslané z MediaPad T1 8.0 Pro pomocou Tapatalku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.