Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

no originál anténa má zkrátka konektor, který se zapichuje na vystouplý  konektor na rádiu, ale na novém rádiu je konektor zahloubený.

Asi si měl na mysli toto, že?

http://www.gme.cz/redukce-pro-autoradio-antenni-iso-zdirka-redukce-p814-030

Ano, rádio mám neoriginál Philips CE133(bohužel teď nemám u sebe manuál), ale ze zkušeností z minulých rádií býval jeden kabel stále pod napětím, co udržel paměť rádia a jeden napájecí pro rádio, který když se vyndal klíček, tak zhaslo.

Upraveno uživatelem x.line
Odesláno

fakra (ta modra cast) je na antene v aute
DIN (ten kovovy sulinek) je do autoradia

fakra-din_v.jpg

jo ty kabely je pravda - otazka ale je jestli to uz nekdo nepredelaval nebo to neorigo radio nema jine zapojeni

pote stacit prepojit kabely 4 a 7 na ISO v aute

Odesláno (upraveno)

Tak jsem prohodil 4 za 7 kdy to opravdu dle manuálu bylo obráceně, ale bohužel rádio stále aktivní i po vypnutí motoru a vyndani klíčků. Je možné, že rádio tuto funkci nepodporovalo? Tomu se mi nechce skoro věřit.

Edit. Tak se vypíná, ale asi až po minutě, ale zapíná se hned po odemknutí.

Edit2. Zjistil jsem že cca tu minutu po vyndani klíčků se rádio vypne ale jakmile následně zamknu, opět se na tu minutu probudí a pak opět usne.

Upraveno uživatelem x.line
Odesláno

No zapojené je to to dle manuálu. Jeden stále pod napětím, jeden při zapnutí klíčku, země a výstup na el.anténu(nevyužité). Víc toho myslím na A konektoru nebylo

Odesláno

taky jsem vymenoval radio kdyz jsem auto koupil,daval jsem pioneer a vubec si ho nevsimam,samo se zapne a kdyz zamknu auto ,samo vypne as po pul minute,nech to takle jak to mas

odeslano z Lumie

Odesláno (upraveno)

Zkusil bych to přepnout na diagnostice, případně nechat na ISO konektoru z auta jen ty 3 dráty (stálé+, spínané+, kostra).

Manuál je zde, ale jen eng.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

jojo, manuál mám. Jak orig tak v CZ. Mám je proštudovaný. A kabely v ISO jsem nechal jen ttři, ten 4. jsem ucvakl, ale žádná změna.

Odesláno

Ještě je možný, že to je napojený na stejnou 12ku, jako je ten malej display na kiláky v budíkách... Ten se taky vypne až po delší době, zhruba těch 30 sekund... Zkus to pozorovat. :)

Odesláno

Neměl jsem teď čas tahat rádio, abych proměřil, zda hned po vypnutí se napětí odpojí, ale každopádně na budíky to napojené není. Zhasnou podstatně dříve než rádio.

Odesláno

auto je ovladane zbernicou , ktora dava poveli v spravnom case...napajanie jednotiek je

ale vypinane oneskorene...1,2,5,12 min  a eco mod....

cize, ak mas radio bez origo zbernici , je ovladene uz len napajanym a mas to spravne...inac to nebude

mne sa na tom paci...pride povel DO otvorit...radio hra.....vypne sa motor , aby nevrcal a radio sa da este minutu dopocuvat

ked sa aj hned DO zamkne je to v pohode....ked sa vyklada nakup ,tak sa zas zapne a naisto vypne...

zvyknes si...

Odesláno

je na tom dobry to,kdyz nekde na nekoho cekas,vypnes motor a radio hraje,kdyz vypne,staci jen otevrit dvere a radio zase hraje,nemusi ti zbytecne vrcet motor

odeslano z Lumie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...