Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 SPZ jsou tak nejak delane v malovani u 206 jde videt ze cisla nejsou v jedne rovine Citovat
MATTESS00 Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 JJ, RZ vždy upravuju, když někam dávám fotku Dřív jsem "vyhladil" znaky, ale ta bílá plocha vypadala divně. Takže tak Citovat
kibi Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 krásnej ŽRALOK...ta držka u 308ičky (a 407) je krásná a barva je dokonalá koukám že jsme měly podobný "osudy", taky jsem přecházel z koncernu Fabie na francouze...jen výkonově jsme to měli obráceně, já jsem šel ze silnější Fabky do slabší 307 face každopádně přeji pohodovou měkou francouzskou jízdu bez nehod Citovat
wojtěch Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Tady asi ani klasický cyklovač není (?). Jak píšeš - dolů jednou setře, první poloha nahoru automatika. Nastavení přes diagnostiku tak Potvrzuji jde to opravdu přepnout. díky za nápad.. hned se bude lépe jezdit.. Citovat
MATTESS00 Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 kibi: předek se mi taky hodně líbí. Jen barvu jsem chtěl světlou, ale to se nedá poručit. Já chtěl hlavně výkonově nahoru. Mně ta 308ka zase tolik francouzky měkká nepřijde. I řízení jde příjemně ztuha wojtěch: no vida. Ano, takové nastavení je lepší . Citovat
kibi Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Mattes: ta žraločí šedá je právě krásná, shodou oklností jí má soused, tak jí mám denně na očích....jen je pravda, že ta tmavší a zaoblenější tvary dělají opticky tu 308 menším autem než je jinak máš recht že se starýma Peugeotama se ty nové nedají srovnávat...vždycky když přesednu z 307 do švárovo pracanta 405 GRD, tak si připadám jak kdybych sedl z kancelářský židle do gauče v 308 jsem ještě nejel, ale jak ta moje 307, tak 407 co máme v rodině je sice tužší, ale koncern je pořád větší prkno...jak sedačkama tak podvozkem... PS: pohnuly francouzi u 308 s řazením?....příjde mi že od dob 405 se moc nezměnilo Citovat
radim.1008 Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 Na co máš střechu, když ti auta stejně zachumelí? :D Citovat
MATTESS00 Odesláno 19. leden 2016 Autor Odesláno 19. leden 2016 kibi: mě spíš vadí, že je na té tmavé všechno vidět - hlavně uschlé kapky. Takže po mytí následuje sušení. Dále na sluníčku se karoserie více ohřeje. Fabku jsem měl bílou a i po celodenním stání na slunci nebyl lak horký. Brácha má taky ještě 405 GLD a ty sedačky to je děs. Hrozně měkké. A vůbec celé to auto je takové laxní. Ano, řazení by mohlo být lepší. Ale když jsem viděl, jak lítá řadička u P508, tak jsem v klidu. radim.1008: že sem tam na auta foukne vítr snížek, s tím se počítá. Po chumelení ze soboty na neděli jsem i čekal větší nadílku na autech. Aby se na nich nic neobjevilo, musel bych mít vrata, vzadu stěnu. Kdyby nebyly pod střechou, je na každém autě 8cm sněhu Jak vidíš, je tam slabá vrstvička, kterou bych měl za 10s ometenou. Dopoledne vysvitlo sluníčko a během chvíle bylo vše dole. Co je parádní, že okna nenamrznou, na auta neprší, přirozeně větrají, nepálí na ně slunce... Citovat
kibi Odesláno 19. leden 2016 Odesláno 19. leden 2016 ono si nevybereš, já zase teď nadávám na světlou - bílou a do jara nadávat budu každopádně nej je stříbrná, nebo šedivá metla, ty jsou alespoň na oko "špínuvzdorný" Já měl Fabču červenou rally a ta byla taky nevděčná na čistotu....jinak sedačky ve 405 jsou prostě neskutečný, fakt to ve mně evokuje obývací pokoj s gaučem jinak s tím řazením jsi mě překvapil, že je lepší...já vždycky když přesednu z koncernu do pažouta, tak mám dojem, že je řadička z gumy... PS: jinak na 308 by moc slušely světla s čočkou Citovat
MATTESS00 Odesláno 20. leden 2016 Autor Odesláno 20. leden 2016 Zase na bílé jsem dobře poznal, jak jsem umyl. Na té tmavé jakmile se namočí, tak je špatně poznat umyté x neumyté místo. To vyleze při osychání. Nebo případné šmouhy. Lepší o něco, ale FI bylo přesnější. Jaká světla konkrétně myslíš? Jak vypadá? Ne že bych o nějaké změně uvažoval, ale ze zvědavosti Citovat
wojtěch Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 na tvé se dělají s čočkou bixenony (origo) černé http://lubri-press.com/wp-content/uploads/2012/12/3082.jpg Citovat
MATTESS00 Odesláno 20. leden 2016 Autor Odesláno 20. leden 2016 Jo tak Ty se mi taky líbí, ale po xenonech jsem moc netoužil. Jeden kousek, na kterém jsem byl, je měl. Ale měl i kůži a tu jsem taky nechtěl. Škoda, že nedělali černý vnitřky obyč světel jako jsem to měl na Fabii Citovat
kibi Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 bingo, to jsou ony...popravdě jsem myslel že se dělají i halogeny s čočkou jako u faceliftu 307, alekoukám že to jsou neorigo světla U Fabky se dali vnitřky světel lehce měnit...koncern je v tomhle ohledu taková "stavebnice" dodělávat xeny je nesmyl... Citovat
wojtěch Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 (upraveno) na 308 face se dělají jenom tyto dvoje světla.. a myslím že ani neorigo nikdo nedělá... (max nějaké co si někdo udělal doma) černé tak stačí rozlepit a udělat si černé.. Upraveno 20. leden 2016 uživatelem wojtěch Citovat
kibi Odesláno 20. leden 2016 Odesláno 20. leden 2016 to je rozumný, u origo by jsi stejně nic moc s parabolama neudělal a záměna za xenony je vždycky "neschválená" + asi zbytečnej luxus za dost peněz... Citovat
Veverka Odesláno 21. leden 2016 Odesláno 21. leden 2016 Xenony nejsou zbytečnej luxus, svítěj podstatně lépe než obyčejné halogeny. Já jsem převážně noční jezdec, taxem moooc rád, že je mám Citovat
MATTESS00 Odesláno 21. leden 2016 Autor Odesláno 21. leden 2016 Že svítí xenony lépe, o tom není pochyb Citovat
kibi Odesláno 21. leden 2016 Odesláno 21. leden 2016 Veverka: já myslel luxus za přestavbu, jinak xenony bych i já osobně vítal Citovat
MATTESS00 Odesláno 15. duben 2016 Autor Odesláno 15. duben 2016 Po roce společného života s třistaosmou trocha bilance. Najel jsem necelých 16t km s průměrnou spotřebou 5,6/100. Většina cest jsou okresky, občas dálnice, město málokdy. U cedulí konec obce využívám často výkon ke zrychlení. Z výdajů navíc byla výměna chladiče klimy a doplnění (6t Kč) a kryt pod motor. Stále s ním rád jezdím, po roce se mi neomrzel a jízda mě baví. Ikdyž na sněhu jsem se cítil lépe s menší 206kou Je to moje první naftové auto a trochu jsem si nebyl jistý v mrazech. Ale startoval bez problemů. Společné roční výročí slavíme odděleně, toho času je Lev u doktora s bolístkou. Už jsem doma navrhoval, že nevím, jestli ho ještě budu chtít po opravě Stejně jsem jiné v takové konfiguraci nenašel, takže nám zůstane i nadále. Tak jsem využil čas a místo a připravil youngtimer na sezonu (kontrola, očista....) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.