Lazil Odesláno 13. listopad 2015 Odesláno 13. listopad 2015 Partner 1.9 D 2005 potřebuji poradit, nehouká mi klakson a nemůžu ho najít kde je? Děkuji za radu Citovat
Lazil Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 Díky za radu, už jsem ho nalezl je schovaný těsně pod levým světlem. Přístup jak k penězum . jsem zvědav jak se na něj dostanu. Dobré je že vím kde je. Citovat
celda1970 Odesláno 6. prosinec 2015 Odesláno 6. prosinec 2015 Hodím to sem taky......dnes jsem potřeboval zahoukat....kvíklo v tom a nic.....koukám do SB a mám uvedeno Polyfonická houkačka....co toto....to mi jako má hrát ""MP3"" :D Na pojistky jsem ještě nekoukal...ale zajímá mě termín Polyfonická....to je jako jaká.....já vždy když jsem zatroubil tak šel jeden tón.....dík za postřehy.. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. prosinec 2015 Odesláno 6. prosinec 2015 polyfonie - vicehlasna mas 2 klaksony Citovat
celda1970 Odesláno 6. prosinec 2015 Odesláno 6. prosinec 2015 Že mam dva klaksony vím...ukazuje to i SB,ale vždy to houkalo jedním tónem....tudíž když jsou dva tak každý by měl houkat jinak ..je to tak...?? jestli jo tak někde bude chyba... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. prosinec 2015 Odesláno 6. prosinec 2015 no tim ze jsou 2 by mely houkat jeden hlubokym tonem a druhy vysokympokud jeden odesel tak funguval uz jen jeden a ten asi odesel taky Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2015 Odesláno 6. prosinec 2015 me nesel klakson skoro rok,kdyz jsem byl na prohlidce,rikal jsem to mechanikovi,asi za 5 minut jsem slysel do kanclu,ze neco houka,mechanik me rikal,ze funguje,ze prej musim mackat na volant kdyz je v rovine nebo s nim zahejbat,zkusil jsem to a fakt uz to troubi Citovat
Lazil Odesláno 7. prosinec 2015 Autor Odesláno 7. prosinec 2015 Asi máš pravdu, sám od sebe začal houkat je to divné, když jsem ho našel a chtěl ho demontovat tak si dal říct Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.